Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdybym miał dziewczyne to jakby zaregowała na to że jestem 23 letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość

Wystraszyła by się? Czy raczej poczuła by zażenowanie?

Gość gość
są dwie opcje 1. Byłaby zawiedziona że nie jesteś doświadczony 2. Byłaby przeszczęśliwa :)

Gość gość
Jakie to szczeście jak ja wiem że to normalne nie jest :(

Gość gość
nienormalne to jest takie myślenie :p dzisiejszy świat to seks dookoła, wszędzie gołe dupska zależy od kobiety, ja bym się cieszyła

Gość gość
Jedna już mnie kiedyś wyśmiała jak się dowiedziała :(

Gość gość
tak to już jest, że fajni i mili faceci trafiają na laski bez taktu i wyczucia :)

Gość gość
byłaby zachwycona

Gość gość
wiekszość kobiet pragnie prawiczków

Gość gość
Też mam 23 lata i powiem Ci tak: jak miałam 17-20 lat to marzyłam o prawiczku, żeby być jego jedyną kobietą. Dziś bym nie chciała, bo bałabym się, że nie jest doświadczony, że mnie i tak zostawi, bo będzie chciał sprawdzić jak to jest z kimś innym. No i nie wiem, pierwszego razu z nim też bym się bała, że skończy szybko a ja nie będę z nim szczęśliwa w łóżku. Moja rada szukaj młodszej partnerki ;)

Gość Matka Żona i  Kochanka
A co w tym śmiesznego? Chłopak 23 letni wcale nie musi mieć doświadczenia seksualnego. Nie wiem co jest z dzisiejszą młodzieżą. Co byłoby by dla Ciebie trudniejsze? Powiedzieć jej, że jeszcze nie miałeś okazji ale chciałbyś? Czy, że bzykałeś wszystko co się ruszało i na drzewo nie uciekło? Mądra dziewczyna wolałaby pierwszą opcję. I nawet jakbyś to robił już kilka razy to i tak Twoje umiejętności nie byłyby jeszcze imponujące. Więc co za różnica? Faceci umiejętności nabierają po wielu latach regularnego współżycia (a niektórzy nawet wtedy nie).

Gość gość
po pierwsze doświadczeni zazwyczaj zdradzają po drugie prawiczki rzadko szybko kończą pozdrawiam pseudo ekspertów

Gość gość
Kompletna bzdura zazwyczaj doświadczeni zdradzają i nie są wierni dla tej jedynej nawet badania naukowe potwierdzają, że najtrwalsze związki jak partner i partnerka są jedynymi partnerami seksualnymi.

Gość gość
prawiczek to wartościowy człowiek z zasadami coś pieknego jak jest czysty dla swojej dziewczyny wiesz, że nie ma chorób wenerycznych jak wiekszość nieprawiczków.

Gość gość
co za stek bzdur :o facet prawik po 20 r.ż. to porażka, nieudacznik albo psychol, albo pasztet, albo mikrofiutek normalny, zdrowy facet ma w tym wieku już jakieś doświadczenia i to jest naturalne

Gość gość
porażka to jest nieprawiczek po 20 r.ż nie szanuje się i myśle tylko o ******iu.Najbardziej wartościowym facetem jest prawiczek, który czeka na tą jedyną coś pieknego!

Gość gość
normalne to jest jak facet jest prawiczkiem po 20 r.ż widać, że zależy mi na miłośći nie na seksie :D nieprawiczek to kaleka,******cz, nied***b, przegryw życiowy który myśli przyrodzeniem. Prawiczek to najbardziej wartościowy człowiek jaki można sobie wyobrazić z zasadami :)

Gość gość
o, już się przegrańcze frajery zleciały :D :D i już usprawiedliwiają swój przegryw