Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bigenwilla

Donos na męża

Polecane posty

Gość bigenwilla

Witam Jestem w szoku.Właśnie dostałam pisemny donos od kogoś kto zna mnie i mojego partnera.Jest w nim napisane,że on mnie notorycznie zdradza.Z jakąś długowłosą blondynką i czasami z rudą.O Boże czy to może być prawda???

Gość gość
prowo

Gość dona45
No ,widocznie ktoś nie może patrzeć na twoją naiwność ,ale teżmoże to być fałszywy donos spowodowany jakimiś animozjami do ciebie lub partnera . Warto przyjrzeć się codziennemu zyciu partnera,jego wyjściom,późniejszym powrotom,służbowym wyjazdom it.p.

Gość Bigenwilla
Zanim się związał ze mną był w luznym związku z inną.Przez chwile nie mógł się zdecydowć. Ostatecznie wybrał mnie.A może to z nia sie spotyka? Tyle,że tamta była czarna.Nie moge się przyjżeć co robi bo mieszkamy osobno.

Gość Bigenwilla
Doradzcie coś.Śledzić go czy zrobić zadymę?

Gość gość
Profilaktycznie zdradź go z rudym i blondynem, w razie czego będziecie kwita.

Gość Bigenwilla
Pytam poważnie.Nie mam już 20 lat żeby się bawić w takie rzeczy.Dobiegam 50. Już myślałam,że sobie z Nim życie poukładam.....

Gość gość
slabe prowo

Gość Bigenwilla
Żadne prowo.Nikt ze mną nie porozmawia?

Gość gość
Wynajmij detektywa skoro sama nie masz jak poszpiegować:P

Gość gość
Musisz drania wysledzic!

Gość gość
Jeżeli donos anonimowy, bo tak się domyślam to może być nieprawdziwy. Co innego gdybyś mogla porozmawiać z kimś kto widuje Twojego męża z inną. A zadymy nie rób, przemyśl dobrze jak to rozegrać. Ja chyba doradzalabym czujność, może zebranie dowodów i wtedy konkretne posunięcia.

Gość Bigenwilla
Ale jak.Mieszkamy 20 km od siebie.On przyjeżdża kiedy nie pracuje.A pracuje na różne zmiany.Nie znam grafiku.Chyba nie wytrzymam i zrobie mu jazdę.

Gość Bigenwilla
To mój partner.Nie mamy ślubu i nie mieszkamy razem.On mieszka z rodzicami bo musi się nimi opiekować.

Gość gość
Wcale bym się nie zdziwiła gdyby to była prawda. Męża trzeba mieć pod ręką i krótko trzymać:D

Gość gość
A ja informacje o zdradzie męża dostałam od życzliwej osoby smsem. Wszystko się potwierdziło.Nawet domyślam kto to był.Moja dawna koleżanka z liceum.Pracowała wtedy w jednej firmie z moim mężem.Uważam,że takie listy i sms nit nie wysyła dla jaj.Wysyłają bo żal im takich naiwnych kobiet jak Ty i ja.

Gość gość
Ten donos przyszedł pocztą czy inną drogą?

Gość gość
Ja też dostałam uprzejmy donoś że mam pilnować gdzie mąż wkłada swojego....no wiecie.Już jestem po rozwodzie.Teraz może wkładac gdzie sobie chce.

Gość Bigenwilla
Pocztą na mój domowy adres.To oznacza,że ktoś mnie zna osobiście.

Gość dona45
Moja znajoma też dostawała anonimy odnosnie niewierności męża i niestety sprawdziło się,ale ,ponieważ różnie z tym bywa to lepiej postaraj się to sprawdzić.

Gość Bigenwilla
Faceci to jednak skończone podłe świnie

Gość dona45
No ,nie tylko faceci ,bądźmy tu szczere,kobiety też to potrafią

Gość Bigenwilla
To prawda.Co radzicie. Napaśc na Niego od razu a może spróbować pogrzebać w telefonie.Ale telefon nie zawsze ma przy sobie.Czasem zostawia go w aucie.

Gość dona45
Zostawia w aucie? No sama widzisz , gdyby nie było konkretnego powodu to normalny człowiek telefon ma zawsze przy sobie a tak ma wymówkę i dla ciebie i dla innych,zostawił telefon w samochodzie i nie mógł odebrać a tobie co mówi,że nie ma telefonu? Gdyby telefon miał przy sobie to byłoby dla niego kłopotliwe gdyby dzwoniła inna. Oj ,pewnie jak pogrzebiesz w waszych sprawach to nie jedno się znajdzie. Spytaj go wprost o grafik a jak spyta po co ci grafik to powiedz zalotnie ,ze chcesz mu zrobić niespodziankę ,zobaczysz jak zareaguje. Oj ,dobrą on ma sytuację,praca na zmiany,nie znasz grafiku,można prowadzić podwójne życie i jeszcze robić skoki w bok.

Gość Bigenwilla
Dziekuję za rozmowę.Dobranoc.Jak coś wtropie to dam znać na forum.

Gość Bilbergia
Dzień dobry.Miałam straszne koszmary.Dziś On ma do mnie przyjechać.Ja mam krótkie włosy.Przypomniałam sobie jak na początku znajomości mówił,że podobają mu sie tylko długie.W tym anonimie jest,że to długowłose kobiety.Czyli co mam się zmieniać wbrew sobie bo nie spełniam jakiś tak Jego kryteriów?

Gość Bigenwilla
I na dodatek tak na prawdę to ja o niego zabiegałam.Ja zrobiłam pierwszy krok.Mam teraz wrażenie,że spotyka się ze mną tylko po to bo tak mu wygodnie albo może tamte nie mają czasu.Pewnie w ogóle nic do mnie nie czuje.

Gość gość
Słabe! Postaraj się być bardziej wiarygodną.

Gość gość
Donos na męża którego nie masz:(

Gość gość
,,Jak coś wtropie to dam zn" Wtropisz wtropisz :D Uważasz, że kogoś to interesuje tym bardziej nieznajome osoby? I zastanow sie, czy masz tego meża czy partnera -1/10 :D