Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwZylam, ze kazda kobieta chce miec corke

Polecane posty

Gość gość
22:27 "Nie strasz,nie strasz bo sie zesrasz."

Gość gość
gość dziś 22:26 Zmija i tak jestes bo wspolczulabym twojemu dziecku,ktore urodziloby sie dziewczynka choc tak naprawde nie pchalo sie na ten swiat.Biedne musialoby byc takie dziecko bo mamusi akurat plec nie spodobala sie. x Są kraje w ktorych aborcja jest legalna do 21 tyg. Takze i tak bym jej nie miała. ;)

Gość gość
gość dziś pieklo cie pochlonie psychiczna soooko

Gość gość
22:31 Ale zyjemy w Polsce,paniusiu.Wiesz co,moj chomik i pies maja wieksze IQ niz ty.

Gość gość
gość dziś Ty moze zyjesz, ja nie ;)

Gość gość
Wyk*****aj idiotko. Szkoda ze ciebie matka po kawalku nie wyciagnela sobie z pipy..jednego debila mniej by było. :D

Gość gość
22:35 Jak dla mnie kobieto nie powinnas w ogole miec dzieci bo jestes psychicznie chora.Takze lepiej nie przekazuj swoich chorych genow.

Gość gość
Zgadzam sie. Zdebilała krowa i tyle.

Gość gość
Mądrzejsza od was. Przynajmniej ja nie chce gówniary ;)

Gość gość
(22:49) Gowniara to pisze te zalosne komentarze.Zreszta jest takie madre powiedzenie:"Nie dyskutuj z debilem bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem."Zapewne mozg to juz dawno wyskrobalas sobie bo juz nic tam nie zostalo.

Gość gość
Patrząc po waszej głupocie to nie dziwie sie ze nie chcą miec córek. :D

Gość gość
22:57 Az szkoda,ze mamusie nie wyskrobaly co niektorych idiotek bo teraz zapewne wstydza sie takich wariatek.

Gość gość
22:57 Az szkoda,ze mamusie nie wyskrobaly co niektorych idiotek bo teraz zapewne wstydza sie takich wariatek. x Mów nza siebie :D Kafeteryjne zapalenie mozgu juz cie totalnie przeżarło :D

Gość gość
23:04 W przeciwienstwie do ciebie to mozg mam.U ciebie to juz tylko hula wiatr.Pustka we lbie totalna.

Gość gość
Pojechałem we wrześniu z klasą na żagle. Łódki były 5 osobowe- byłem w załodze jednej z nich mn. Z 16 letnią Natalią. Pewnego wieczoru, wiedząc że przeważnie przebiera się na łódce, zakradłem się i schowałem na pokładzie po drugiej stronie niż pomost. 10 min później Natalia przyszła i weszła do łódki. Przysunąłem się do okna a ponieważ było ciemno nie zobaczyła mnie. Z przyjemnością patrzyłem co robi. Była ubrana w krótkie spodenki i koszulkę a na nogach miała trampki. Podeszła do swojej torby, wyjęła rzeczy na przebranie i ku mojej radości wyjęła też nową bieliznę. Stała do mnie tyłem kiedy zaczęła się przebierać. Ściągnęła z siebie spodenki wypinając swoją piękną pupę w samych stringach w moją stronę. Włączyłem kamerkę i zacząłem ją nagrywać. Następnie zdjęła trampki zostając w skarpetkach po czym ściągnęła przez głowę koszulkę. Była w czarnym koronkowym staniku pięknie opinającym jej nie małe piersi. Po chwili zdjęła go odsłaniając swoje piękne piersi. Przez chwilę stała w samych skarpetkach po czym sięgnęła do torby i wyjęła coś, czego się nie spodziewałem. Wibrator. Zakluczyła drzwiczki do kabiny i usiadła bokiem do mnie na stołku Powolutku wsunęła wibrator pod siebie i delikatnie się na niego nasunęła. Przytrzymała się brzegów stołka i włączyła wibracje na maksymalną siłę i częstotliwość. Zaczęła jęczeć a cały stołek drżał. Moja pała stała jak nigdy dotąd. Nie mogąc dłużej wytrzymać zastukałem w okno i pokazałem jej kamerkę. Spojrzała na mnie przerażona. Podszedłem do drzwiczek kabiny. Uchyliła mi je i zaczęła błagać żebym nikomu nie pokazywał.

Gość gość
-Dobrze-powiedziałem- ale jeżeli pozwolisz mi się raz z tobą zabawić. I tak to robiłaś więc co ci szkodzi?- Spojrzała na mnie nie pewnie ale nie mając wyjścia wpuściła mnie do środka. Poprosiłem żeby znowu usiadła na wibratorze i robiła to co robiła wcześniej tylko tym razem ja wejdę w drugą dziurkę. -Ale ja jeszcze z nikim tego nie robiłam, nie możesz od tak mnie rozdziewiczyć- -Chcesz żebym wszystkim wysłał ten filmik?- -Nie.. no dobrze ale bądź delikatny- Usiadła na stołku po raz kolejny wibrator zagłębił się po sam koniec w jej pupie. Widać miała wprawę. Kazałem jej wstać przytrzymując wibrator tak, żeby był w środku. Na trzęsących się od wibracji nogach stanęła obok mnie. Kazałem jej położyć się na łóżku nogami do góry i rozszerzyć je. Zrobiła to i spojrzała na mnie z przestrachem ale i oczekująco. Ściągnąłem spodenki z bokserkami a moja paa wyprężyła się. Spojrzała na nią zaciekawiona. -Możesz dotknąć-powiedziałem z uśmiechem. Podszedłem do niej a ona musnęła palcami główkę, przejechała ręką kilka razy wzdłuż. Chciała kontynuować ale ja koniecznie chciałem dojść penetrując ją a już jej dotyk doprowadzał mnie do ekstazy. Stanąłem więc nad jej otworkiem, wziąłem do ręki fiuta i przyłożyłem delikatnie do jej róży. Przez chwilę jeździłem dookoła a moje ruchy+wibrator doprowadziły ją do takiego podniecenia, że prawie krzyknęła

Gość gość
Te wszystkie kretynskie tematy o synach,corkach,itd. to chyba zaklada ktos niezle najarany,ewentualnie gimbaza z nudow.Idzcie spac i nie p********e glupot bo takie tematy to przewijaja sie bez przerwy na tym forum.

Gość gość
-WEJDZ WE MNIE!- Na te słowa mocno pchnąłem i nie zważając na jej krzyk wchodziłem bardzo szybko w jej głębie. Czułem na końcówce penisa silne wibracje wibratora znajdującego się w jej pupie. Podkręciłem go na maksa aż cała jej pupa wibrowała razem z łóżkiem. Wchodziłem w nią jak szalony a ona krzyczała, rzucała się i błagała o więcej co chwile krzycząc -GŁEBIĘJ, RŻNIJ MNIE MOCNIEJ- -Byłe blisko strzału ale powstrzymywałem się ile mogłem chcąc dać jej jak najwięcej. Pomiędzy orgazmami krzyknęła że ma niepłodne dni i mam w niej kończyć. Wjeżdżałem w jej rozpaloną szparkę jak szybko jak mogłem przy czym zakryłem jej usta bo jak wrzeszczała. Wiła się przy tym i zemdlała przeżywając olbrzymi orgazm. Jej dziurka zacisnęła się na moim fiucie. Tego nie mogłem już wytrzymać i z jękiem strzeliłem jak jeszcze w nigdy.

Gość gość
Wypełniające ją nasienie ocknęło ją. Kiedy wylewało się już z niej szybko wyszedłem i oblałem jeszcze jej twarz, piersi i brzuch. Wibrator działał dalej i kiedy podszedłem do niej żeby wylizała mi pałę zaczęła robić mi takiego loda co chwilę krzycząc przy mocniejszych skurczach kiedy dostawała kolejnego orgazmu że strzeliłem znowu, równie obficie prosto do jej ust wypełniając je. Oczy jej się rozszerzyły ale połknęła wszystko nie krzywiąc się nawet zbytnio. Wyłączyła wibrator i zaczęła zlizywać moją spermę ze swojej twarzy, piersi i brzucha oraz to, co nadal wyciekało z jej cipki. Podałem jej ręczniki i dokładnie wysprzątaliśmy to, co zostało bo jej rżnięciu a każdą kroplę spermy Natalia dokładnie wylizała.

Gość gość
Izabela Łęcka była córką Tomasza- zubożałego arystokraty. Mieszkała z nim i Florentyną w kamienicy na Alejach Ujazdowskich. Wychowywana była w niebanalnych luksusach, przez co zatraciła możliwość poprawnej oceny świata i ludzi. Izabela należała do kobiet, obok których nie można było przejść obojętnie. Była niepospolicie piękna, gdzie wszystko było oryginalne i doskonałe. Była średniego wzrostu o bardzo kształtnej figurze. Mała gęste blond włosy, prosty nos, odchylone usta, perłowe zęby i piękne niebieskie oczy, które zależnie od nastroju zmieniały barwę. Izabela była świadoma swego uroku i piękna a dodatkowo uważała się za istotę lepszą od innych. Bohaterka nigdy nie zaznała biedy. Jej światem był salon wypełniony pięknymi rzeczami. Będąc piękną kobietą była jednocześnie próżna i zapatrzona w siebie. Wiedziała jakie wrażenie jej uroda wywiera na mężczyznach, dlatego też pozwalała sobie z nimi na różne gierki. Izabela żyła w niesłychanym luksusie, praktycznie nie musiała się o nic martwić. Uważała, że cały świat jest tylko dla niej, ludzie są tylko na jej usługi a wszystkie zjawiska natury są spektaklem odgrywanym specjalnie dla niej. Izabela uważała, że małżeństwo jest rzeczą konieczną. Nie wyrażała jednak specjalnego upodobania ku takim związkom. Zdążyła się przyzwyczaić, że adorowały ją dostojne osobistości, jednak nie potrafiła się pogodzić z tym, że grono wielbicieli malało proporcjonalnie z jej majątkiem. Izabela nie słynęła jako osoba zdolna do takich uczuć jak miłość. Co do wyboru męża kierowała się trzema warunkami: pięknym nazwiskiem, wyglądem i majątkiem. Jednak jak się okazało nikt nie spełniał wszystkich trzech kryteriów. Łęcka była kobietą bardzo próżną, nie wiedziała ludzi biedniejszych, tylko bogaczy. Wszystkich oceniała po wyglądzie i stanie majątku- gdyż człowiek dla niej był tyle wart ile miał pieniędzy. Podsumowując Izabela była próżną, przyzwyczajoną do luksusów i wszelkich wygód salonową damą, która potrafiła niszczyć mężczyzn nieszczęśliwie zakochanych. Była pusta i nie okazywała uczuć, niczym tytułowa lalka. Izabela była zapatrzona tylko w siebie, przez co stała się zepsuta.

Gość gość
Spojówka to bardzo wrażliwa, cienka i przezroczysta błona śluzowa, która wyściela powieki i łączy się z gałką oczną. W spojówkach znajdują się gruczoły łzowe, śluzowe i tłuszczowe, które produkują wydzieliny składające się na łzy. Nawilżają one powierzchnię gałki ocznej, umożliwiają "gładkie" ruchy powiek, pomagają utrzymać na powierzchni oka stałe środowisko chemiczne, obmywają gałkę z zanieczyszczeń. Bakteryjne zapalenie spojówek Bakteryjne zapalenie spojówek to najczęstsza odmiana choroby. Zwykle zajmuje jednocześnie oboje oczu. Jego objawy to wydzielina ropna lub surowiczo-ropna w worku spojówkowym i łzowym, przekrwienie i obrzęk spojówek, czasem całych powiek. Gdy choroba jest zaawansowana, na spojówkach mogą pojawić się wybroczyny krwiste albo szarożółte plamy. Leczenie: Podaje się sulfonamidy (Sulfacetamidum) lub roztwory antybiotyków w postaci kropli i maści (np. Tobrex, Biodacyna, Gentamicin, Neomycinum, Chloramphenicol). Jeśli przez tydzień stan się nie poprawi, okulista może zalecić odstawienie leków na 3-4 dni, a następnie wykonanie posiewu z worków spojówkowych z określeniem antybiogramu. Po stwierdzeniu, jakie bakterie wywołują zakażenie, zaleci kurację. Wirusowe zapalenie spojówek Zapalenie, którego przyczyną są wirusy, występuje w okresie nasilonych infekcji górnych dróg oddechowych, wywołanych przez adenowirusy (głównie na jesieni i wczesną zimą). Wirus najpierw atakuje spojówkę, a po ok. 8 dniach zwykle obejmuje również rogówkę oka. Najczęściej choroba pojawia się w jednym oku, a po kilku dniach przenosi się na drugie. Objawy wirusowego zapalenia spojówek to obrzęk spojówek, swędzenie i uczucie ciała obcego w oku, pojawienie się wydzieliny surowiczej. Na spojówkach widać skupiska obrzękniętych naczynek krwionośnych (rozproszone zaczerwienienie). Gdy zapalenie obejmie rogówkę, pojawiają się na niej małe zmętnienia. Towarzyszy temu silny ból, łzawienie, światłowstręt. Czasem powiększają się węzły chłonne w okolicy żuchwy. Leczenie: miejscowo stosuje się leki przeciwwirusowe (np. Cusiviral, Zowirax) i zmniejszające obrzęk (np. Betadrin), przeciwzapalne i odkażające (Sulfacetamidum, Floxal). Aby nie dopuścić do zakażenia bakteryjnego, konieczne bywa podanie antybiotyku. Choroba jest bardzo zakaźna. Łatwo zarazić się przez dotyk. Jeżeli używałaś w czasie infekcji kosmetyków do oczu, powinnaś je wyrzucić, żeby ponownie się nimi nie zarazić. Zapalenie spojówek wywołane przez zespół suchego oka Zapalenie spojówek bywa skutkiem zespołu suchego oka - związanego z niedostatecznym wydzielaniem albo niewłaściwym składem łez. Wtedy często pojawia się też zapalenie rogówki. Objawy takiego zapalenia spojówek to podrażnienie oczu, “piasek” pod powiekami, rzadziej światłowstręt i swędzenie. Dolegliwości nasilają się w nocy, w czasie pracy przy komputerze albo gdy przebywamy tam, gdzie jest suche powietrze. Leczenie: ulgę przynosi częste mruganie i zamykanie powiek, robienie przerw w czytaniu i zakraplanie tzw. sztucznych łez (Lacrimal, Artelac, Isopto-Tears, Tears Naturale, Vidisept, Oculotect, Hylo-comod). Ponadto należy nawilżać powietrze oraz pić 2-3 litry płynów dziennie. Alergiczne zapalenie spojówek Zwykle pojawia się z katarem siennym u osób uczulonych na pyłki kwitnących roślin. Przyczyną mogą być też środki chemiczne, kosmetyki, lekarstwa. Objawy alergicznego zapalenia spojówek to silne swędzenie, przekrwienie, łzawienie i obrzęk powiek. Leczenie: podaje się leki przeciwhistaminowe miejscowo (Alergoftal, Cusicrom, Emadine, Zaditen), a w nasilonych przypadkach także doustnie. Czasem konieczne jest odczulanie. Grzybicze zapalenie spojówek Grzybicze zapalenie spojówek występuje rzadko, na ogół jako powikłanie długotrwałej kuracji antybiotykami lub skutek przeniesienia zakażenia z innych części ciała (narządów płciowych). Jego objawy to swędzenie, łzawienie oraz zaczerwienienie spojówek. W kanalikach łzowych często pojawiają się białawe złogi. Leczenie: podaje się leki przeciwgrzybicze (Clotrimazol, Nystatyna) w postaci kropli albo maści. Zakażenie proste Przyczyną może być światło, pył, dym, opary. Ponadto brak snu, nerwica, a także nieskorygowane wady wzroku, szczególnie nadwzroczność i niezborność, za silne albo za słabe szkła korekcyjne lub ich niewłaściwy rozstaw. Objawy to pieczenie, swędzenie oczu, lekki światłowstręt, łzawienie. Chorobie mogą okresowo towarzyszyć zakażenia bakteryjne. Często zakażenie proste występuje w parze z tzw. zespołem suchego oka. Leczenie: trzeba usunąć czynnik wywołujący chorobę. Zakażenia bakteryjne leczy się preparatami o działaniu przeciwzapalnym, zespół suchego oka - sztucznymi łzami. Zrób to koniecznieZrób to koniecznie Nie pocieraj oczu rękami, mimo że swędzą. To tylko zaostrzy objawy choroby. Wydzielinę usuwaj delikatnie patyczkiem z wacikiem lub jednorazową chusteczką i zaraz je wyrzucaj. Przemywanie oczu herbatą czy naparem z rumianku nie wyleczy choroby, a zrobione przed spotkaniem z lekarzem może zamazać jej obraz i utrudnić postawienie diagnozy. Lepiej stosować specjalny płyn do przemywania oczu, dostępny w aptece bez recepty. Na czas choroby zrezygnuj z basenu. Chlorowana i ozonowana woda będzie tylko podrażniała spojówki. Noś okulary przeciwsłoneczne. Ochronią chore spojówki przed drażniącym je światłem. Soczewki kontaktowe myj częściej niż zwykle. Jeśli objawy choroby są silne, zrezygnuj z noszenia soczewek na kilka dni. Nie używaj kosmetyków do oczu. A jeśli to niemożliwe, starannie zmywaj makijaż zaraz po powrocie do domu. Nie pożyczaj i nie używaj pożyczonych kosmetyków. Nie przerywaj zaleconej kuracji nawet wtedy, gdy dolegliwości szybko ustąpią. Zbyt wczesne odstawienie leków grozi nawrotem choroby. Jeśli długo przebywasz poza domem, wybieraj preparaty w postaci maści. Krople szybko wypływają, trzeba je więc stosować nawet co 3 godziny. Maści pokrywają spojówkę warstwą, która utrzymuje się dość długo - można je nakładać tylko 2-3 razy dziennie. http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/oczy/zapalenie-spojowek-objawy-i-leczenie_33722.html