Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrpszcze tym Kukulskim, Lewandowskim ze macierzynstwo niczego im nie odbierze

Polecane posty

Gość gość

Natalia Kukulska juz koncertuje, Lewandowska tez bedzie miala sztab pomocnic....a ja, zwykla matka na macierzynskim, 9 h z dzieckiem sama, maz pracuj****abcia jedna daleko, druga nawet nie zjarzy raz w tygodniu by ze mna pogadac.

Gość gość
Ciesz sie, ze tylko 9h bo ja codziennie po 13 :) łacze sie z toba w bolu

Gość Mama 2 plus 2
I myślisz ze to tak wspaniale? Ja im nie zazdroszczę. Najważniejsze kasa i wieczny lans. Ja jestem juz w 9 msc drugiej ciazy. Różnica jest dość spora miedzy dziecmi, zamierzam spędzić w domu, tak jak za pierwszym razem 2,5 roku aż mały nie pójdzie do przedszkola. Wiem juz jak to jest i uwazam ten pierwsze lata z dzieckiem w domu za bezcenne. Nie wyobrażam sobie zostawić maleńkiego dziecka ze sztabem niań. Kazdy robi jak uważa ale to nie dla mnie.

Gość gość
Teraz maz jest juz w domu pracuje na miejscu. Ale jak urodzilam zostalam na dwa tyg z dzieckiem sama... Teraz zarabia mniej ale jego pomoc jest nieoceniona:) Niestety i tak wraca o 18 wiec i tak niewiele zrobie bo maly ucina sobie tylko polgodxinne drzemki a wtedy ja sprzatam i robie obiad...tez im zazdroszcze...

Gość gość
współczuję Ci ja nic nikomu nie zazdroszczę :-) Jestem sobą jestem szczęśliwa a moje dzieci to moje życie ❤️

Gość gość
Fajnie byloby zyc jak oni:) ale zazdrosc ta nie przeslania mi swiata wiesz?