Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada

Polecane posty

Gość gość

Facet który jest bardzo zazdrosny o swoją kobietę , zdradza ja gdzie tu logika ? Czy ktoś zna taki przypadek ?

Gość gość facet durny
Tak, ja tak robiłem... :(

Gość gość
Dlaczego ? Po co ? Nie radziles sobie z tym co czules do partnerki zazdrość o nią była tak dużą i obawy z nią związane naklanialy Cię do zdrady ?

Gość gość
No właśnie jest w tym logika, moja była dziewczyna była ciągle o mnie zazdrosna i to do przesady a dlaczego? Bo sama zdradzała stąd te podejrzenia i ograniczenia. takie osoby "boją się" że ich partnerzy zaczną zdradzać tak jak oni.

Gość gość
baby to koorfy, myślą peezdami

Gość gość
Jakieś zaburzenie wartości ma to wygląda nie radzenie sobie z tym taka osoba powinna przejść jakąś terapię to brak szacunku do siebie i innych niszczące

Gość gość
A ja myslę że to zazdrość udawana o ile w ogole jest zazdrosny .O moim tez mowią ze do mnie startuje bo pewnie zazdrosny .Bzdura jakich mało.Nigdy w życiu jeszcze nie był zazdrosny i atakuje mnie własnie przez to że ma kochanke ktora go do tego nakłania.Zawsze tak było.Jak sie jest o kogoś zzdrosnym to znaczy ze temu komuś na tej osobie zalezy i ze sie kocha a jak sie kogoś kocha to sie go nie zdradza,proste.Albo sie kamufluje albo nie wiem.co.Moim zdaniem jedno wyklucza drugie.

Gość gość
polega to na tym że facet ma swoją własność która to jest tylko jego i nie ma prawa patrzeć na innych dodatkowo ma na boku takie które go kręcą i poprawiają jego ego

Gość gość
Ja nie patrze ,po prostu mnie atakuje bo mu zawadzam i tyle.Całe życie jestem wierna i wrecz sie ze mnie wysmiewa że nikt by na mnie nie spojrzał.Ciagle szuka w co by mnie wrobić żeby mogł sie wybielić.

Gość gość
Kobieta to nie jest rzecz własność ani zabawka.

Gość gość
Bo babę trzeba krótko i za mordę a jak trzeba to walić w ryj i patrzeć czy równo puchnie. Się tym garkotłukom w doopach poprzewracało. Niemcy mieli rację z tym swoim 3 x K -i tak powinno pozostać.

Gość gość
10.04 Twoj wpis trafi w ręce policji.

Gość gość
czytałam gdzieś że ludzie niedowartościowani,niepewni siebie i swojego zwiazku sa bardzo zazdrosni o partnera bo po prostu sie boją...cos w tym jest ja tak mam i do tego zostałam zdradzona...

Gość Gość gość

Tylko jak żyć z takim co zdradził.....