Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie w pobliżu sklepy EKO??

Polecane posty

Gość gość

jakie tam są ceny?

Gość gość
Tak, mamy. Ceny są wyższe niż w supermarketach za produkty analogiczne, za takie same produkty (bo w supermarketach także można znaleźć ekobiosrijo) czasem jest taniej a czasem drożej. Produkty gotowe są zdecydowanie droższe, tak samo przetworzone. Warzywa i owoce są sporo droższe. Ale analogi serów (wegańskie sery) wychodzą w sumie nawet taniej za duże opakowania. Zależy co się kupuje. Ja kupuję normalnie warzywa w normalnych sklepach, a tylko produkty typu tempeh, płatki drożdżowe, asafetyda czy jakieś takie śmietany roślinne w takich ekoveganbio

Gość lepiej jeść eko
lepiej jeść mniej a zdrowsze zamiast potem po lekarzach i aptekach zostawiać kase, taka moja teoria

Gość gość
My mamy sloikibabyjagi.pl oraz ich stacjonarny sklep w Kielcach (nowy świat 22). duży wybór i dobre ceny to ich zalety a własny transport plus kurier 24h ułatwiają zakupy.

Gość gość
Ja nie mam w pobliżu ale w markecie tak, jak jadę to zawsze coś kupię na zapas. Blisko mnie są małe sklepiki w których nie wszystko jest. Chociaż sery eko http://serowarpodlaski.pl/ się już pojawiły aż byłam zdziwiona jak zobaczyłam.