Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Active speaker opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś korzystał z metody active speaker do nauki języka angielskiego? Z góry dzięki za wszelkie opinie o tej metodzie nauki

Gość gość
ok dzieki poczytam

Gość gość
a ten active speaker to jest SITA?

Gość gość
to nie sita , kurs sita to coś innego niż metoda active speaker

Gość gość
polecam sprawdzić na stronie http://enlinado.pl/ te darmowe lekcje po zapisie na maila - są ciekawe :)

Gość gość
Ja o Enlinado czytałem dużo pozytywnych opinii zanim je kupiłem a korzystam już miesiąc czasu i efekty sa naprawdę imponujące - najwięcej chyba dają te lekcje z native-speakerami bo można z nimi wszystko przećwiczyć i dowiedzieć się jaka jest poprawna firma budowy tego zdania z takim zwrotem i czy w ogóle tego sie uzywa w mowie codziennej... WARTO tyle napisze w kwestii podsumowania.

Gość gość
Kurs online wygląda tak, że masz dostęp do ich platformy - bardzo wygodnie :)

Gość gość
To jedno wielkie oszustwo. Nie ma żadnego kontaktu. Strona nie istnieje jak wchodzi się na pomoc. Zrezygnować z kursu też nie można bo nie ma jak. Brak kontaktu z jakąkolwiek osobą.

Gość gość
Z kim nie ma kontaktu?

Gość gość
a no właśnie trzeba uważać na takie kursy, co do Enlinado to kontakt jest świetny - odpisali mi po pół godziny za moje pytania związane z zakupem kursu i jego działaniem. Dodatkowo dostałam dodatkowy rabat na kurs :) kupiłam, w ciągu 5 min ut dostałam dostęp i już wszystko mam u siebie :)

Gość gość
ok dzięki za opinie, ja tez przetestuje to enlinado ale zamawiam na CD bo niestety nie ma dostępu do netu często

Gość gość
o super dzięki :)

Gość gość
no filmiki ma fajne ten gość a kurs jest robiony cały na wideo czy jak?

Gość Miron55
tak na wideo jest cały na ich stronie masz wszystko wytłumaczone co i jak: http://enlinado.pl/ przeczytaj sobie bo na tej stronie masz dokładnie opisane jak wygląda kurs, na jakich aspektach się skupia i czym głównie się zajmuje.

Gość gość
i o to własnie chodzi w ANG żeby się otoczyć językiem z każdej strony i to lepiej działa niż kursy w szkołach językowych za 3000zł

Gość gość
Ja oglądam filmy po angielsku - zawsze jak jestem w domu to włączam sobie jakiś serial po ANG z napisami i zerkam na TV - mnie taka metoda nauki sporo daje

Gość gość
a czytać książki po angielsku to dobra metoda?

Gość gość
w sumie dobra ALE żeby nie popełniać najczęstszych błędów z oglądaniem filmów po ANG i czytaniem książek warto sprawdzić te metody w Enlindo - ich autor je opisuje i świetnie pokazuje jak je skutecznie wykorzystać i nie zrazić sie przy tym do nauki angielskiego

Gość gość
A ja właśnie analizuję ofertę tego kursu ENlinado i odpisali mi maila z zapytaniem o te 30 dni gwarancji i odpisali tak: " W ciągu 30 dni od dnia zakupu kursu ma Pan możliwość zrezygnować z niego jeśli program nie spełni Pana oczekiwań. Pieniądze zwracane są w ciągu maksymalnie 7 dni od dnia zgłoszenia reklamacji w całości (cała kwota, którą zapłacił Pan za kurs)." - w takim razie ja przetestuję ten program :) dobry kontakt o od razu na maile odpisują :)

Gość gość
Uczciwa propozycja - też z chęcią w takim razie ich sprawdze.

Gość gość
Poznałem gościa z USA, który miał dziadka w Polsce i czasem tutaj przyjeżdżał, ale umie polski bardzo słabo. Czasem gadamy ze sobą na skype, trochę po polsku, trochę po angielsku, ale to właśnie dzięki temu nauczyłem się najwięcej gadać. Jeśli tylko macie możliwość zapoznania obcokrajowców, to warto.

Gość gość
kupiłem, kurs udostępniono i od razu - rewelacja :)

Gość gość
A czy ten kurs enlinado nadaje się dla kompletnie początkujących w języku angielskim?

Gość gość
Właśnie tak, Enlinado masz głównie dla kompletnie początkujących. Ja zaczynałem w styczniu od zera, umiałem może ajlowiu :D po nieco ponad 3 miesiącach jestem w stanie mówić. To nie znaczy, że jakoś super mówię, a w zasadzie to dukam jak dziecko, ale "ja chcieć zapytać o drogę", "ja lubić jeździć do Londyn", "Ty ładna dziewczyna" i jakoś to idzie pomału :) Dużo koncentruję się na rozmowie, a ludzie mnie poprawiają, na początku to była masakra, ale z czasem w głowę wchodzą takie zwroty.

Gość goscAgnieszka
Właśnie zakupiłam kurs active Speaker. Nie mogę aktywować kodu . Telefony nie działają. Czy to jawne oszustwo? CZY JEST KTOŚ, KTO POMOŻE MI ?

Gość gość
Ludzie uważajcie na active-speaker, To są naciągacze i zwykli oszuści. Ja się nabrałam.

Gość gość
Czy Activision spacer działa? Warto?

Gość gość
i jak znajdzie sie ktos kto odpowie konkretnie na to pytanie..Czy warto kupywac ten kurs.nauki jezyka.. ten Active speacker...nie enlinado?!