Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się smutna z tego powodu, że nikogo nie mam

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Nie, nie szukam desperacko faceta, ale generalnie od zawsze chciałam mieć rodzinę i dzieci w maju kończę 30 lat i tak jakoś... całe życie sama. Interesowali się mną faceci, ale nie byli to ludzie którzy podzielali by takie poglądy na życie jak ja (tzw badboje) więc odrzucałam ich. Te gesty adaoracji wprowadziły mnie w pogląd, że jestem atrakcyjna i zawsze ktoś się znajdzie... jak widze teraz błędny. Zamiast tego skupiłam się na karierze, edukacji i dodatkwych kwailifikacjach. Zadniedbując życie (może nie towrzyskie bo spotykam się z ludźmi i jestem towarzyska), ale relacje damsko męskie w rozumieniu takim romantycznym. Teraz widze, że generalnie zrobiłam błąd. Widze że jest spora konkurencja ciężko o normalnego i moralnego mężczynę z zasadami. Nie przeżywam tego jakoś bardzo, ale jest mi smutno

Gość gość
a ja jestem smutny jak czytam, że kobieta 30-letnia użala się, że jest sama. jakie to jest nieszczęście? kobieto, pomyśl, wolisz byle kogo przy sobie, czy spokojne życie? - jasiek

Gość gość
Głowa do góry! miłość może ci się przytrafić w każdym wieku a sprawy potoczyć się tak szybko, że zanim się obejrzysz założysz rodzinę. Postaraj się przebywać w takich miejscach i środowiskach gdzie łatwiej znaleźć wartościowego faceta. Może na jakiś targach czy imprezach charytatywnych, w fundacjach dla zwierząt, w bibliotece. Obserwuj ludzi wokół siebie, na świecie są nie tylko bad boye

Gość gość
Ja mam podobne odczucia juz teraz ale mam dopiero 25 lat. Co mi poradzisz? Co bys teraz zrobila majac tyle lat co ja?

Gość gość
ja mam 23 lata, nigdy nikogo nie mialam i czuje sie tak samo. Kazda dziewczyna, jaka znam miala juz jakies doswiadczenia a ja nic, chlopacy, ktorzy mnie podrywali wydawali mi sie tez wlasnie typowymi "badbojami" albo niedopasowani intelektualni (tzn czasem byli zbyt glupi albo zbyt madrzy dla mnie :D) i widzialam takie roznice, ze czulam ze bym sie z nimi nie dogadala

jaka smętna historia...każdy sobie rzepkę skrobie...teraz jedynie możesz liczyć na odpadki...albo zostać do końca życia sama...szukasz prawiczków po 3o i módl się żeby cie chcieli....no bo na co komu baba bez doświadczenia

Gość gość
23 lata to jeszcze jest ok. Nie myśl ze inne juz mialy jakies doświadczenia bo pewnie nie wszystkie sa dalej z tymi chlopakami. Liczy sie jakos a nie ilosc :-)

Gość gość
widocznie jestes brzydka

Gość gość
zwal se konika :)

Gość gość
Pozostaje Ci portal randkowy jesli jestes odludkiem

Gość gość
Dlatego lepiej jest zaczac wspolzycie w wieku 18 lat i potem w wieku 30 paru wyjsc za maz wtedy kobieta ma juz kilku facetow i wie czego chce w seksei

Gość gość
dokladnie dlatego lepiej nie czekac za dlugo to rodzi frustracje

Gość gość
oho