Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie po stosunku facet znowu może się kochać

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj żona po powrocie z pracy zaciągnęła mnie do łóżka. O dziwo po jednym razie miała ochotę na jeszcze. Niestety mój mały, że tak to ujme odmówił posłuszeństwa. Jak to właściwie jest? Jedni twierdzą, że po stosunku po 15 minutach mogą mieć erekcje, inni że po godzinie, jeszcze inni od razu. Jak to u Was jest i czy są na to jakieś rady żeby na przyszłość nie było takich przykrych dla mnie sytuacji i żeby po stosunku znowu była erekcja?

Gość gość
Za 3 tygodnie

Gość aleks41
Zależy w jakiej jesteś formie. Jeśli zauważysz, że problemy z erekecją będą co raz częstsze, to sięgnij po jakiś suplement. Koniecznie zwróć uwagę na skład. Duża dawka l-arginiy, wyciągi z żeń szenia i buzdyganku naziemnego to bardzo dobre i sprawdzone składniki.

Gość gość
po 2-3 dniach

Gość gość
Jak z żona to po 2-3 dniach jak z kochanką to po 2-3 minutach

Gość gość
Właśnie tacy jesteście. Jak z obcą babą to wam ciągle staje.

Gość kubakuba9
Weź prysznic i za pięć minut będziesz gotowy.

Gość gość
Mondrale sie wypowiadają... Faktycznie od 15 do 30 minut. Jak partnerka zacznie pieszczoty to moze i szybciej. Tez zależy od dnia i formy

Gość gość1231
Z obcą kobietą od razu mogę 2 raz.

Gość wysoki brunet 34
jak partnerka zacznie działać to od razu staje, każdy ma inaczej, i każdy powinien znać możliwości swojego ciała

Gość gość
Ja tak musze odczekac z 20 minut i ostry lodzik i dalej *****nsko najwieksz rekord moj to 13 razy w jedna noc ale bylem wyj****y

Gość gość
Jak z obcą babą to staje mi po 2-3 minutach znowu :)

Gość gość
To zależy od Kobiety. Jak jest chętna i to okazuje to po minucie i w sumie niegraniczna ilość razy a jak ma dzień kłody to nawet z pierwszym razem jest problem. Przynajmniej w moim przypadku to tak wygląda że to zależy od Partnerki nie ode mnie.

To nie zależy od kobiety ale od facet-a jaką ma formę i stan zdrowia. Od jakiegoś czasu dobrze się odżywiam chodzę na siłownię i mogę raz po razie.. Kiedyś musiałem odczekać z pół godziny.

Gość gość
sierpien2 dziś To nie zależy od kobiety ale od facet-a jaką ma formę i stan zdrowia. Od jakiegoś czasu dobrze się odżywiam chodzę na siłownię i mogę raz po razie.. Kiedyś musiałem odczekać z pół godziny. x To chyba nie miałeś okazji kochać się z Kobietą której mina wskazywała na to że za chwilę będzie torturowana. Podkreślam ja jestem zdrowy ilość razy zależy od nastawienia Kobiety ale ja opisuje mój przypadek i nie generalizuje.

Jeśli kobieta miała by się ze mną kochać z przymusu i miała skwaszoną minę dał bym sobie z nią spokój.. -To ma być przyjemność a nie za karę.

Gość gość chcę
A tam, ja kiedyś miałem 3 orgazmy w przeciągu 4 godzin :P

Gość gość
Moja zona na mnie tak dziala ze po wytrysku ogarniam go w lazience a on dalej stoi gotowy

Gość gość
Wszystko zależy od tego czy chodzę do kościoła. Jak chodzę, to mi się wszystkiego odechciewa, bo tam tak pie/rdolą, że ja już nie muszę.

Gość ~Garry
Jeszcze rok temu, to potrzebowałem jakiejś godziny, żeby być znowu gotowym. Postanowiłem, że od nowego roku zmienię dietę i zacznę chodzić na basen. Zacząłem też brać Permen King (bez przekonania), ale teraz nie dość, że lepiej wyglądam, to na kolejny raz jestem gotowy już po 5-10 minutach.

Gość gość
Dla mnie najskuteczniejszy jest Long Men. Po odczekaniu około pół godziny mogę spokojnie uprawiać sex.

Gość gość
Moj maz to tak co drugi dzien mnie posuwal, a gdy on wyjechak do pracy do Szkocji poznalam faceta starszego o 5-c lat od meza, Gdy poszlam z nim do lozka to myslalam ze po pierwszym razie bede mogla isc do domu Tak do domu poszlam ale rano bo bral mnie przez cala noc -4-y razy tal mu ten dyszel stal jak noga od stolu A ja cos takiego to pierwszy raz przezylam i tak wspaniale to jeszcze wyyyruuchana nie bylam, On byl rozwodnikiem to spotykalam sie z nim jak tylko mielismy czas

Gość gość
Mój chłopak po pół godzinie lecz dość długo trwa nim ma wtrysk.

Gość gość
do autora :chyba zmęczony jesteś co :D suplementy będą najlepszym rozwiązaniem nie dołując cię-mój wypoczęty facet tak to ujmę :) po jednym razie potrafi po kilku minutach znowu :) nawet po finale jest w stanie dalej uprawiać seks a gdy jest zmęczony to już nie tak długo

Gość gość
2017.06.05 ... może twój kochanek brał tego long mena ???? bo po nim to murowany sex kilkakrotny.

Gość gość
Ja tez sie pod tą informacją podpisze :) Po long menie sex dubeltowy murowany.

Gość gość
jak laska jest goraca to nawet p o wytysku fiut mi nie mieknie dzieki czemu szybko moge ja znow posuwac. a ze jest rozgrzana i zwykle zaskoczona to szybko dochodzi