Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko z kobietą koło 40tki

Polecane posty

Gość gość
Wiek oj 40 to normalny wiek,przepraszam nie chciałam Cie urazić...i nie to miałam na myśli.Masz rację masz wiecej czasu.Moj tato spłodził syna w wieku ,46 l.

Gość roselee
kilka moich kolezanek urodzilo pierwsze dziecko kolo 40 i wszystko potoczylo sie dobrze. ale w tym wieku czekac to raczej nie ma na co, takze dzialajcie od razu, jesli macie plany rodzinne :)

Gość gość
Ja jestem młodszy od niej. Więc mam więcej czasu. Chodziło mi tylko o to, czy któraś z Was miała problemy z zajściem w ciążę w tym wieku i o rady. Ja wolałbym jeszcze ze dwa lata albo choćby rok poczekać, ale boję się że później możemy mieć problemy. Druga sprawa jest finansowa, chciałbym coś więcej odłożyć bo wiadomo, dziecko to wydatek (ślub może być skromny).

Gość gość
tzn ile Ty masz lat???

Gość gość
Wystarczająco dużo :)

Gość gość
to po co pytasz o rade jak nie zdrasza szczegolow powiedz to duzo naprowadzi

Gość gość
pewnie facet jest 10 lat albo i więcej młodszy. Chłopie, po co ci to, po co ci dziecko ze starą kobietą. Poczekaj, popraw swoją sytuację materialną i poszukaj kobiety od siebie 10 lat młodszej. Jeśli będziesz chciał mieć dziecko i miał pieniądze na jego utrzymanie, chętną młodą kobietę znajdziesz bez problemów, bo dzisiaj facet chętny do żeniaczki i dzieci to rzadkość. Większość chciałaby tzw. bezterminowego wypróbowywania się, czyli darmowego seksu, sprzątania i gotowania.

Gość gość
Ja bym nie chciała miec dziecka z młodszym chyba ze gora rok młodszy.

Gość gość
Nie sądzę by mój wiek miał wpływ na możliwości rozrodcze mojej dziewczyny :) To raz, a dwa, skoro znalazłem kobietę, z którą jestem szczęśliwy (a ona ze mną) to czemu miałbym ją zostawiać?

Gość gość
A ten twoj brat do żeniaczki ile ma?

Gość gość
Mój brat? 25.

Gość gość
P.s. wiek mojego brata ma jeszcze mniej do rzeczy :D

Gość gość
o szczęśni będziesz mógł mówić po 10 latach małżeństwa, teraz to jesteś tylko zauroczony i jeśli pojawią się trudności, może to bardzo szybko minąć.

Masz rację ,jeśli jesteś szczęśliwy to realizuj swoje plany bez względu na wszystko tylko pomyślcie o zabezpieczeniu dziecka ,bo bez pieniędzy będzie krucho.

Gość gość
Po prostu czuję się z nią dobrze i "na miejscu". A trochę trudności już za nami.

Gość gość
Facet ty zwyczajnie nie masz pojęcia co to znaczy mieć młodą żonę, matkę dziecka. Nie wiesz co tracisz i w co się pakujesz.

Gość gość
Wiem, co to znaczy mieć fajną kobietę i to chyba wystarczy. Co wg Ciebie gwarantuje młodsza żona?

Gość gość
Co ty za pytania zadajesz jakbyś facetem nie był. Młoda kobieta jest lepsza we wszystkim to oczywiste.