Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ByćFit

Czy ktoś go zna ?

Polecane posty

Gość gość
Koles jest mega...

Gość gość
Co tu piszecie ktos jest chory chyba... p****y.

Gość gość
Majke bym nie brał za brzydka i za chuda patrze na jej foty i pytor ani drgnie a on lepiej wie co jest sexi za to taka adamczykowa czy piskorska brał bym dzień i noc

Gość gość
Ja bym zjechał piskorskiej sakwe a Majke na zone hahaha

Gość gość
Majka jest obrzydliwa koścista jak haloweenowy skeleton nie ****ałby bo kość by poczuł ptak by sie obijal o kosci

Gość gość
Piskora ma kosci Majka ma purde w huj!

Gość gość
Im grubszy ster tym chudsza srajka pewno on wp*****la za dwóch a sam jej daje marchewkę z jednym ziemniorem na talerzu co nowe foto on coraz grubszy jest ryj jakby miał zaraz wybuchnac a ona coraz bardziej wydluzona morda zasuszona w uj

Gość gość
Jakby to była moja kobieta to miał bym co jej podarować na różne okazje priorytet piersi potem nos i usta

Gość gość
Hahahah hahaha dobre :D :D

Gość gość
Nie zjechałbym ani piskory ani majki ani adamczykowej ani gawronskiej ani zadnej innej pustej pokazujacej zbyt wiele. Zero szacunku do siebie.Pozostaje wierny najlepszej foczce na insta pięknego koteczka Olusi aleeeexx_isss

Gość gość
Wow ale laseczka z Oli mniam mniam

Gość gość
Majka na żonę ? dobre sobie. Kto by chciał żone co wystawia w necie dupe w stringach by śliniły się obcy faceci jakieś staruchy czy dzieciaki 16 letnie i marszczyły przy tym freda. Obleśne. Na żonę i na matkę nie przystoi pokazywać cycki i dupe na każdym kroku,gdzie intymność i szacunek do samej siebie? ja patrząc na jej dupę mam wrażenie że patrzę na zwykłą szmatę która mówi - bierz i rżnij i tyle w temacie

Gość gość
Samo sedno ! sam nie wiedziałem jak to napisać by nie być cham. Dobrze to napisane

Gość gość
Ja tam nic nie mam do Majki,ale faktycznie niektóre zdjęcia są przesadzone,szczególnie te z samego początku gdzie niemal jest całkowicie goła. Co do Olki też ją lubię i jest stanowcza różnica między dziewczynami,jedna się szanuje,druga nie za bardzo z szacunkiem jej po drodze. Ola pokazuje piękne ciało na tyle ile można,Maja ma gorsze ciało i pokazuje wszystko tak jakby chciała nadrobić pokazywaniem nagości.

Gość gość
O arturek by pasowal do olci bo oboje maja piekne oczy w oli oczach można się rozmarzyć a arturek zatrzymuje na sobie wzrok dzięki swoim oczom była by mega sweet parka sam seks :D

Gość gość
Alexis na niego nawet uwagi nie zwraca.. chciałby ...ale musi sie pocieszać swoja nieatrakcyjna majka ktora oprocz d**y nie ma nic innego do pokazania

Gość gość
Na niego zadna by nie spojrzala slaby jest haha :D

Gość gość
I na Majke tez nie nooooo beznadzieja totalna LOL :D

Gość gość
90 % osób które komentuja ich zdjecia i lubią foty to osoby z zagranicy szczególnie u niego :D cóż za feeeejjjjmmmmm pewnie hajs niezły hahahaha

Gość gość
A u niej to nie ? połowa komentujacych to same kobiety faceci mają na nią wyjebke a jak juz komentuja to gówniarze albo racuchy

Gość gość
majka urodą do Olusi nie siega nawet pięt i na majki miejscu byłabym zazdrosna bo jej facet bacznie obserwuje alexis i nie odpuscił żadnej foty he a jest o co być zazdrosnym oj jest Olusia przepiekna

Gość gość
Broł by olke i adamczyk

Gość gość
Bo to typowe dwa Janki polskiego biznesu :D co do niego to widać że chłopak by sobie p*****ał gdzieś coś nowego i świeżego na boku ale niestety ma piąte koło u wozu które pilnuje go na każdym kroku :P a on siedzi i wciska kita jakie to jego koło jest hot tylko po to by biznes się kręcił a sam zdaje sobie sprawę że jego laska to przeciętniak jakich wiele bez tapety i sztucznych włosów wygląda mniej niż przeciętniak podczas gdy na insta tyłki wypinają i piersi eksponują naprawdę HOT laski które by sam dymał. Oj biedny on tyle traci zamiast korzystać z życia :D

Gość gość
Podpisuje - stać go na kogos lepszego i atrakcyjniejszego on potrzebuje kobiety ktora tknela by w nim zycie bo przy tej widac na fociach ze jest taki przygaszony i przybity szkoda chlopa

Gość gość
Kurwa przestańcie już komentować jakis buraków bo wiecznie podbijacie ten temat i jest na górze kafeterii ten temat !!! inne ważne przemijają !!!!!!!!!!!!!! Inaczej zablokuje !!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Dokladnie kogo obchodzi jaka to piskorek ma pochwe czy sterlaznikow nos sami widzimy nie trzeba tu opisywac tych bzdur ! Ja mam oczy! ;/

Gość gość
Ale nos ona ma nieziemski Pinokio <3 kłamczuszka jedna !

Gość Palemka36
o tym kolesiu nie słyszałam, ale za to sama trenuję pod okiem trenera Patryka Zandeckiego i mogę z czystym sercem powiedzieć, że zna się chłopak na swojej pracy. Możesz się do niego zgłosić przez fb, ja tak zrobiłam :)

Gość gość
Ta dziewczyna wystepowala na najpopularniejszym serwisie gdzie "rozbieraja sie dziewczyny na zlecenie i robia fikuśne rzeczy". Jej nick to sweetlilgirl lub nathalie18. Mozna znalezc jeszcze filmy w necie. Całe Leszno się z niej śmieje.

Gość gość
szoł apowa modelka