Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

cała reszta ... blog ...znacie? lubicie?

Polecane posty

Gość gość

znacie ten blog parentingowy?... cieszy się dużym powodzeniem co myślicie o tej kobiecie? cenicie jej rady. mi na początku dobrze sie ja czytało... ale po kilku miesiącach...mam wrażenie że pisze to samo, niby inny temat... ale wciąz na przemian albo jaka ta matka jest zmęczona albo jaka to szczęśliwa :) ma troje dzieci które są w szkole od 9-15 tej a ona wiecznie zmęczona macierzyństwem.

Gość gość
Znam i nie lubię.

Gość Gość

Weszłam, przeczytałam 2 wpisy i wyszłam. Kolejna wymądrzająca się madka która uważa się za eksperta od wszystkiego. Nic nowego, nic ciekawego. 

Ona ma psychozę paranoidalną 😁 wredne babsko, nic nie robi, reklamuje banana choć to na nic bo efektów brak, niech ma się na baczności bo gdyby nie jej cudne fanki żarłaby szczaw

Dnia 15.03.2017 o 15:31, Gość gość napisał:

znacie ten blog parentingowy?... cieszy się dużym powodzeniem co myślicie o tej kobiecie? cenicie jej rady. mi na początku dobrze sie ja czytało... ale po kilku miesiącach...mam wrażenie że pisze to samo, niby inny temat... ale wciąz na przemian albo jaka ta matka jest zmęczona albo jaka to szczęśliwa 🙂 ma troje dzieci które są w szkole od 9-15 tej a ona wiecznie zmęczona macierzyństwem.

Nudyyyy mydło i powidło blokuje dożywotnio a jej kochani trolle i tak mają sposoby i nabijają się z jej głupotek oj Dagusia naiwna tyś jak sarenka przy leśniczym 🥴😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować