Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niska beta, niski przyrost, plamienia

Polecane posty

Gość gość

Witam. Cykle mam nieregularne. OM 10.02. W 12dpo - owulacja potwierdzona monitoringiem (32dc) wyszedł mi wynik bHCH - 21,29 mIU/ml. Poniżej normy: Ciąża 0,2 - 1 tydzień 5 - 50 Ciąża 1 - 2 tydzień 50 - 500 Ciąża 2 - 3 tydzień 100 - 5000 Ciąża 3 - 4 tydzień 500 - 10000 Ciąża 4 - 5 tydzień 1000 - 50000 Wczoraj (13dpo) wynik bHCG - 26,57 mIU/ml Dzisiaj jest mój 14dpo (34 dc.) i dostałam małych brazowych plamień. Pobolewa mnie również jajnik z którego była owulacja. Dzisiaj bHCG - 32,66mIU/ml. Czy jest szansa na prawidlowy rozwój ciązy?

Gość gość
Obawiam się że niski przyrost i plamienia nic dobrego nie wróżą..

Gość gość
Przykro mi, ale raczej nie. Mialam podobnie, i zakonczylo sie poronieniem.

Gość gość
bylam u ginekologa... wychodzi na to, że to byłby 4tc. Zalecenie 2x1 Duphaston i powtorzenie bety w piątek

Gość gość
Boli mnie podbrzusze..jak na okres ale slabiej. Testy z apteki pokazuja bardzo slaba druga kreske..beta jak wyzej :( zastanawiam sie czy jest sens brac duphaston :( martwie sie, bo to moja pierwsza, upragniona ciąża.....

Gość gość
W 6 tyg poszłam do lekarza bo miałam plamienia i bolał mnie jajnik. Lekarz stwierdził po usg że to 4 tydz bo mały pęcherzyk jest. Dostałam duphaston. Po 2 dniach pękł mi jajowod i wylądowałam w szpitalu. Nie chcę straszyć ale jak mały przyrost to może to ciąża pozamaciczna

Gość gość
Lekarz stwierdzil ze za wcześnie na objawy pozamacicznej i ze moglaby narobic szkod gdyby byla beta kolo tysiaca... nie wiem co mam myslec. Bardzo sie boje... dZisiaj rano zrobilam test z apetki i trzeba było mocno sie przygladac pod światło zeby cos zobaczyc. jestem zdezorientowana i strasznie przez to wszystko nerwowa

Gość gość
Ciąża biochemiczna, najpewniej dostaniesz mocniejszego krwawiwnia i tyle, z tej ciąży raczej nic nie będzie, lepiej że tak wcześnie niż za kilka tyg miałoby cię to spotkać,coś poszło nie tak,natura wie co robi.trzymaj się i nie załamuj.

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi. Ciężko mi z tym wszystkim.. jeszcze gdzieś w srodku mam nadzieje, ze może jednak sie uda, ze może dzidzia sie rozkreci i beta zacznie rosnąć :(( Czytałam dużo o ciąży pozamacicznej, strach mnie oblecial jak czytałam wszystkie objawy..pasuja do moich.