Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie nadaje się do życia

Polecane posty

Gość gość

Boje sie isc do pracy, ze sobie nie dam rady , stresują mnie ludzie, czuje sie gorsza od innych kobiet, nie spotykam sie z facetami bo po prostu sie ich boje .Po co tu zyc?

Gość gość
Tez tak mialam, ile masz lat ? Z leku przed ludźmi i porazka wyleczyl mnie psychiatra. Czasami wraca.

Gość gość
Zaastanawiam się czytam Twój post. Co musiałeś przeżyć ze masz takie leki i obawy.

Gość gość
Musiałaś *

Gość gość
Nikt tego nie rozumie, troche przezyłam ojciec alkoholik, liczne awantury, upokarzanie przez rówieśników,brak zaintersowania ze strony mężczyzn itd.,wszystko mnie stersuje , wszytskim sie przejmuje ,w stresowych sytuacjiach sie trzęse jest mi duszno , nie potrafie inaczej, a bardzo chcę to zmienić.

Gość gość
nadajesz tylko potzrebujesz pomocy

Gość gość
Ja byłam molestowana przez przyrodniego brata ojciec alkoholik awantury bicie Karola na całego później matka zmarła zostałam bez niczego z siostrą młodsza i żyje i dałam radę.

Gość gość
No to autorko nie jestes sama, ja mam tez taki problem od wielu, wielu lat. ojciec alkoholik, ktory mi mowil ty sie do niczego ,nie nadajesz ,jestes zerem z ciebie nic nie bedzie ,pil i mnie bil.Matka musiala tyrac na cala rodzine, obierac cebule za grosze bo ojciec wyplate przepijal.Wszkole podstawowej mnie bito ,dokuczano ,wyzywano ,problemy w nauce same dwoje na swiadectwie to spowodowalo u mnie niska samoocene, zaburzenia adaptacyjne ktore zawazyly w zyciu doroslym, poszlam do pracy a tam kolejne problemy,upokarzano i ponizano mnie zaczelam miec leki ,obawy przed pojsciem do pracy i poszlam do psychologa i psychiatry,ktory stwierdzil ze mam pogranicze uposledzenia umyslowego,tak wyladowalam na rencie.Nawt nigdy mi sie nie udalo zaprzyjaznic z zadna kobieta ani mezczyzna i nikt mnie nie wspiera to doprowadzilo tez do depresji z myslam samobojczymi dwa razy wyladowalam w szpitalu psychiatrycznym a raz 3 mies w dziekance w gnieznie ,na oddziale zamknietym.