Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Czesc kobietki :) Otoz, z mezem staramy sie od roku o dziecko.. bezskutecznie niestety. Ostatnio poczytałam o castagnusie, miesiac temu kupilam go i zaczelam brac zaraz po okresie. Oczywiscie biore tez kwas foliowy. Pierwszy raz ze tak powiem sie do tego przyłożyłam, poduszka pod tylek, lezalam z nogamo w górze i takie tam. Ale niestety przyszedl okres, spozniony o 3 dni i trwal 6 dni, a potem jeszcze 3 dni mialam plamienie, o pare dni dłużej niz normalnie. Skonczylo sie to pare dni temu, ale zauwazylam u siebie lekko powiekszone piersi, nie mam na nic smaku, zmęczona jestem ze mogłabym spać caly dzień, wydaje mi sie ze mam bardziej wyczulony węch, no i co jakis czas zakreci mi sie w glowie albo zrobi słabo. Dodam ze w dzien spodziewanego okresu robilam test i wyszedl negatywny. Jak myslicie? Mialyscie podobne doświadczenia?

Gość gość
Nie, nie jesteś w ciąży.

Gość gość
Kiedyś brałam castagnusa z racji zaburzeń hormonalnych i miała podobne objawy, ale po jakimś czasie przeszły. Poza tym jesli starasz się o dzidziusia i bierzesz kwas foliowy, to sprawdzałaś czy ten zwykły przyswaja Ci się w odpowiedniej ilości? U mnie po porodzie, gdy nie mogłam zajść w II ciążę stwierdzili mutację mthfr, która powoduje, że kwas foliowy wchłania się ale w znikomych ilościach i teraz musz ebrac inną forme i większa dawkę

Gość gość
Tak to może być ciąża..... ale urojona.