Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto uwierzyć facetowi?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Poznałam jakieś 2 miesiące temu chłopaka, codziennie ze sobą piszemy, on mówi że wiąże ze mną przyszlosc, ogólnie jest cudowny, gdyby nie to ze już dwa razy pomyliło mu się i zamiast do innej wysłał wiadomość do mnie. Niby mówi ze to tylko kolezanki ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć... dodatkowo ciągle się umawiamy, a jemu coś nagle wypada. Widzieliśmy się tylko raz. Nie wiem czy jest sens dalej się starać... gdyby prawda by bylo to co mi pisze, to chciałabym kontynuować znajomość tylko mam co do tego coraz wieksze wątpliwości. Co mysliscie na ten temat?

Gość gość
uwierz skoro jest cudowny

Gość gość
typowy alvaro, daj sobie spokoj juz na starcie

Gość gość
Dwa razy pomylił smsy, bo pewnie podrywa tyle dziewczyn, że juz sama nie nadąża, do tego odwołuje spotkania,a to dopiero dwa miesiące znajomości. Podsumowując, jesteś JEDNA z KILKU JEGO 'KOLEŻANEK'.

Gość gość
Też tak właśnie myślę. Wczoraj napisałam mu co o tym wszystkim myślę i zamilk więc chyba "po problemie". -autorka

Gość gość
on mówi że wiąże ze mną przyszlosc x Taaa... chyba wirtualną :P Desperacja niektórych kobiet jest przerażająca, nie widzą się s chłopakiem, nie spotykają się, nie znają chłopaka, ale już planują wspólną przyszłość :P

Gość gość
Temu nie warto. Bajeruje kilka na raz i się myli. Naiwna jesteś.

Gość gość
jak chcesz poznać jaki jest naprawdę to warto