Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysoka gorączka która nie chce spaść oraz obrzęk ciała i wysypka

Polecane posty

Gość gość

Od ponad tygodnia brat ma takie objawy i dzisiaj pojechał do szpitala. Żadne leki nie pomagają zbić gorączki. W szpitalu robią mu badania ale nic na razie nie wykryli. Czy ktoś może wie czy to coś groźnego? Może ktoś z Was chorował na coś podobnego? Nie wiem gdzie znaleźć punkt zaczepienia

Gość gość
Ja bym stawiała na autoimmunologię. W dobie czasów, w których, modyfikuje się żywność na poziomie komórkowym upodabniając ich komórki do naszych -z tą różnicą że toksycznych i zwalczanych przez nasz układ obronny-należy spodziewać się naszej zagłady i przestać się w końcu łudzić oraz zasłaniać niewiedzą i brakiem zainteresowania tematem -bo to zwyczajna głupota jest.

Gość gość
google mówi że to objawy szkarlatyny, patologiczny niedobór witaminy C

Gość gość
Ile on ma lat? czy odchorował już różyczkę, ospę, odrę, szkarlatynę? czy jest alergikiem na cokolwiek?

Gość gość
Też się zastanawiałam nad szkarlatyną ale inne objawy się nie zgadzają. Nie ma obrzęku węzłów chłonnych ani go nie boli gardło.

Gość gość
Ja miałam gorączkę i obrzęk wnętrzności przez rok, zanim poszłam po rozum do głowy i przestałam jeść najwybitniej toksyczną z toksyn jaką jest pszenica.

Gość gość
Ma 25 lat. Ospe i różyczkę miał. Reszty raczej nie z tego co pamiętam. Ale ta wysypka go nie swędzi

Gość gość
Nie ma to jak wiedza akademicka :D Powodzenia ! Szczerze wątpię ale z grzeczności życzę :D

Gość gość
Jeśli to jakiś zwyczajny katar to niech a-katar weźmie i z głowy! Tutaj trąci jakąś reakcją przeciwciał przeciwko czemuś co dostało się do środka i z czym ciężko się uporać.

Gość gość
,,zwyczajny katar" to chyba też jest termin akademicki bo lekarze często tak mówią :D Śmieszny jest ten naiwny świat! :D

Gość gość
Bo życie jest jak pudełko czekoladek -niby wiesz że są niezdrowe, ale coś jeść trzeba...i na coś umrzeć...

Gość gość
Miejmy nadzieję, że w szpitalu dojdą przyczyny. Pasuje pod szkarlatynę, mnie przy niej też nie swędziały czerwone krosty. Chyba że to jakas pokrzywka z powikłaniami. Wiesz my tu możemy tylko obstawiac w ciemno, ale bez badań się nie obejdzie zeby przyczyne ustalić.

Gość gość
W szpitalu szybko dojdą za co nfz najszybciej zwróci manianę i szybko dojdą ile dawek i jakiego antybiotyku jeszcze im brakuje do wykorzystania by się załapać na jakąś premię fajną :D Oni są biegli w tych wszystkich bilansach i diagnozach :D !

Gość gość
Nie jednego już zdiagnozowali mimo iż nic na chorobę nie wskazywało i niejednego zabili ale za to i tak nie odpowiadają więc to i tak się nie liczy!

Gość gość
Geniusze tworzyli chory system służby zdrowia w Polsce a naiwni myślą że debile go budowali. Debile raczej nie budują-logiczne prawda?

Gość gość
19:22 Raczej.

Gość gość
to sa skutki grzech prezent od demonów