Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem dlaczego wciaz jestem sama

Polecane posty

Gość gość

Moze Wy mozecie cos mi doradzic? Mam 27lat I do tej pory mialam tylko jednego chlopaka ale to bylo 4lata temu i bylam z nim tylko 3miesiace a tak od tej pory nic.. Nie jestem jakas desperatka ale nie wiem co moze byc powodem. Zapytacie sie pewnie mnie czy jestem ladna? Powiem, ze przecietna ani taka ani taka. Jestem I zawsze bylam szczupla gdyz cwicze 6razy w tygodniu przez godzine dziennie. Moja pasja sa podroze-udalo mi sie juz zwiedzic pare krajow ;) Zawsze staram sie byc mila dla wszystkich a jezeli musze klamac to tylko wtedy gdy naprawde musze. Lubie gotowac, piec ciasta, sluchac muzyki I ogladac filmy. Jedyne czego nie lubie to imprez-ok posiedziec, porozmawiac, wypic drinka tak ale tanczyc to juz nie ;) Moze to jest powodem, ze nie jestem zbyt towarzyska? W zamian za to wole pojsc na spacer np do lasu ;) Lubie tez pomagac . Regularnie oddaje krew. Jestem zarejestrowana jako dawca szpiku I dawca organow po smierci..Co by tu jeszcze? Moze mnie zapytajcie a moze niech jakis chlopaka sie wypowie ;) Wybaczcie za brak polskich znakow ale nie mam pl menu w telefonie ;)

Gość gość
Jak nie ma urody to w kontaktach z menami masz raczej pozamiatane. Smutna prawda. Chyba że trafi ci się jakiś paszczak bez zupełnego powodzenia u kobiet.

Gość gość
Napisalam o tej urodzie tak by sie nie wywyzszac. Nie uwazam siebie za jakas pieknosc ale najbrzydsza tez nie jestem ;) Serio tylko uroda sie liczy? Nie liczy sie to jaka kobieta jest w srodku..?

Gość Tetryk
Może jesteś jedną z tych jebnietych feministek ? Kilka zdań z opisu pasuje... Lubisz robić loda z połykiem ? Anala lubisz ?

Gość gość
Wiadomo ,że kobieta musi nas choćby troszkę pociągać(działa to w dwie strony). Może być super inteligentna ale jak wygląda tragicznie(dla nas) to nic z tego.

Gość gość
Skromna to Ty nie jesteś ;) Może wydajesz się sztywniara z przysłowiową sztacheta w d***e? Uwierz mi, że nie które laski tak właśnie wyglądają.

Gość gość
Liczy się jaka jest w środku ale na początku musi przyciągnąć urodą, bez tego ani rusz. Na co komu panna która nie podnieca nie pociąga.

Gość XXXV
Przyciąga się urodą, utrzymuje charakterem.

Gość gość
Nie jestem zadna feministka ;) Wiele rzeczy musialam sie nauczyc robic sama bo nikt mi nie pomoze, mieszkam daleko od rodziny a do rodziny przyjezdzam wtedy kiedy mam urlop. Jesli chodzi o ubior to ubieram sie w zazwyczaj T-shirt I dzinsy. Jak poznam jakas nowa osobe to mi nie wierzy, ze odbylam samotna podroz do Tajlandii ;) I sa zaskoczeni jak sobie tam poradzilam ;)

Gość gość
a w seksie jestes wyuzdana?

Gość gość
Jak ubierasz się aseksualnie to nie dziwota że żaden samiec nie zawiesi na tobie oka. Podkreśl strojem swoje kobiece atuty(nie mylić z wulgarnością) dorzuć trochę kokieterii w zachowaniu. Boziu dlaczego kobiecie muszę pisać take rzeczy, przecież to oczywiste.Skąd ty się urwałaś.

Gość gość
gość dziś Wiadomo ,że kobieta musi nas choćby troszkę pociągać(działa to w dwie strony). Może być super inteligentna ale jak wygląda tragicznie(dla nas) to nic z tego. x ale prawda też jest taka, że jak ma fajną osobowość i zaczyna z kims nadawać na tych samych falach, to nawet, jeżeli nie jest wyjątkowo atrakcyjna - to zaczyna tego konkretnego mężczyznę pociągać

Gość Zuzanna Amelia ææ
W Tajlandii akurat bardzo latwo sobie poradzic. Kraj wybitnie turystyczny i wzglednie bezpieczny o ile czlowiek sam nie pcha sie w nieodpowiednie miejsca. Troche malo napisalas zeby cos madrego doradzic. Mialas jakiegos chlopaka wiec byl ktos kto sie Toba zainteresowal. Pytanie dlaczego nikt nie interesuje sie teraz. Co jest inaczej niz bylo ? Jesli nie jest to uroda to moze cos w Twoim stylu bycia nie zacheca do podejscia. Musisz troche pomyslec. Czy masz mozliwosc zeby ktos Cie nagral kamera jak sie zachowujesz w towarzystwie innych ?

Gość gość
Skad jestem? 23 lata swojego zycia spedzilam mieszkajac w domu przy lesie a do najblizszego sklepu mialam 6km ;) Uwielbiam las, przyrode I kiedy tylko moge wybieram sie do lasu by pooddychac swiezym powietrzem ;) Moze faktycznie powinnam zmienic cos w swoim ubiorze chociaz w weekend no w tygodniu jak przychodze z pracy to zazwyczaj nigdzie nie wychodze, chyba ze do sklepu. No to chyba czas na jakies zakupy ;)

Gość gość
no dobra a jestes szalona w seksie? bo to najwazniejsze

Gość gość
Rusza nogą podczas stosunku, wystarczy?

Gość gość
Widzisz Ty o tym wiesz, ja o tym wiem, ze po Tajlandii bardzo latwo sie podrozuje ale zawsze ktos powie: ale jak to, tak sama?nie balas sie tak daleko jechac? To pozniej tlumacze, ze nie ma czego sie bac ;) W sumie jest taka mozliwosc by ktos mnie nagral. Nie wiem co sie zmienilo od tamtego czasu. Wydaje mi sie, ze jestem taka sama osoba jak bylam a z tamtym chlopakiem bylo tak, ze to jego znajomi I moi znajomi chcieli nas wyswatac gdyz stwierdzili, ze bedziemy do siebie pasowac I faktycznie jak bylismy para to niektorzy pytali sie nas czy jestesmy rodzenstwem. To byla moja pierwsza, wielka milosc ale niestety zostawil mnie a ja dosc mocno to przezylam, pierwszy zawod milosny..

Gość gość
A robisz coś w sprawie znalezienia tego faceta? Zaprosiłaś kogoś na kawę choćby? Bez wysłania losu nic nie wygrasz, to chyba logiczne.

Gość gość
A Wy o ten seks..Nie potrafilabym tego robic z kims do kogo nic nie czuje a takie propozycje dostawalam w podrozach..

Gość gość
W sumie teraz podoba mi sie pewien chlopak ale nie wiem czy ja jemu tez..boje sie jakos wyrwac z takim zapytaniem zeby sie nie zblaznic..do tej pory to w weekend albo wychodze ze swoimi kolezankami albo szwendam sie sama po miescie. W przeciagu 4lat 3razy zmienialam prace I tam albo wiekszosc byly same dziewczyny albo same pary..

Gość Zuzanna Amelia ææ
Skoro dostajesz propozycje seksualne /obojetne jakiego kalibru/ to znaczy , ze dla pewnych osob jestes atrakcyjna wlasnie seksualnie. Powiem tak - W czasie mojej dzialalnosci na tym forum pilotowalam lacznie moze kilkanascie osob obu plci. To dosyc dlugi proces. To nigdy nie jest tak , ze "mlasniesz , klasniesz i wytrzasniesz" Dlatego - jak juz pisalam - trudno mi powiedziec co robisz nie tak. Z ubiorem tez bym nie przesadzala. Tak zwany seksowny ubior czesciej przyciaga amatorow szybkich i krotkich zwiazkow. Masz tu nawet na tym topiku kilka wypowiedzi tego typu. Takiego chyba bys nie chciala.

Gość gość
Chyba macie racje z tym, ze albo za malo sie staram by kogos poznac lub ubieram sie za malo kobieco..no bo po pracy zjem cos, odpoczne I wskakuje w stroj dresowy by pocwiczyc ;)

Gość gość
Tchórze żyją sami. Wiecie dlaczego jest coraz więcej singli? Bo faceci są coraz bardziej strachliwi ,kiedyś podryw był dla nich czymś naturalnym a teraz boją się jak dzieci.

Gość gość
No nie chcialabym..Te propozycje dostawalam tylko od obcokrajowcow..moze widzieli, ze podrozuje sama to nie tylko i zwiedzam ale i poszukuje przygod, sama nie wiem.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nagraj sie na kamere. Zobaczysz jak wygladasz i jak sie zachowujesz. Moze to Ci cos podpowie.

Gość gość
Milosc i sracka przychodzi znienacka ;)

Gość gość
OK dziekuj***ardzo za odpowiedzi. Niektore daly mi do myslenia..teraz ide spac bo przed 5rano trzeba wstac. Dobranoc :)

Gość gość
ja ci moge powiedziec. starasz sie byc miła dla wszystkich- niby nic ale jak ktoś jest miły to sie "nie stara". więc desperacja jest. A dlaczego i jak bardzo to sama tylko wiesz.

Gość gość
Tchórze żyją sami. Wiecie dlaczego jest coraz więcej singli? Bo faceci są coraz bardziej strachliwi ,kiedyś podryw był dla nich czymś naturalnym a teraz boją się jak dzieci. x Założę się, że sama jesteś tchórzem i nie potrafisz zagadać chłopaka, który ci się podoba. Często tak jest, że dane osoby wymagają czegoś od innych, czego same nie potrafią.

Gość gość
Autorko, jakbym o sobie czytała, tylko ja mam 25 lat. Jednego chłopaka przez 3 miesiące w wieku 22 lat i tyle.