Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halincia

Wakacje w górach z dzieckiem 2017

Polecane posty

Gość halincia

Zastanawiamy się nad wyborem miejsca (góry) w którym spędzimy urlop z ******iwym 8 latkiem. Synek w wieku 4 lat był z nami w Zakopanem (dolina kościeliska, pod reglami, wjazd na kasprowy wierch, aqua park) i po drodze odwiedziliśmy Kraków. Nic z tego prawie nie pamięta. W poprzednim roku odwiedziliśmy Kudowę-Zdrój. Co polecacie odwiedzić? Mąż myśli o ponownym odwiedzeniu Zakopca i chce pójść z nim na Morskie OKO. Co o tym myślicie? Co polecacie jako alternatywę?

Gość gość
a może właśnie Kościelisko i Pensjonat Harnaś 2 ? bardzo fajne miejsce, widok na Giewont, pokoje komfortowe, do tego atrakcje dla dzieci z pewnością nie nudzilibyście się tutaj

Gość fedckazzz
A może jakiś pensjonat np. w Szklarskiej Porębie? Wiem, że jest duży wybór, a jeśli zabraknie przypadkiem pieniędzy, to też nie ma problemu, bo zawsze można wziąć kredyt chwilówkę i sprawa załatwiona.

Gość gość
Ja byłam w górach, nocowaliśmy w www.gorskiwierch.pl , byłam również z dzieckiem, zero problemów, polecam, świetne warunki fajna okolica, bardzo wtedy wypoczęliśmy:)

Gość LidkaEm
Powtórne wyjazd w Zakopane to dobry pomysł, w końcu zawsze można odkryć coś nowego. Na przykład jest fajna apka Kasprowy Wierch PKL, z której ostatnio korzystałam na wyjeździe z dzieckiem (co prawda trochę starszym), gdzie można było skorzystać z questu polegającego na dotarciu na szczyt, syn był zachwycony pomysłem, a przy okazji ja pooglądałam sobie stare zdjęcia z tego terenu, co dało mi zupełnie inne spojrzenie na okolicę ;) Czasem warto gdzieś powrócić po raz kolejny

Gość gość
zakopane ma ten minus ze zawsze sa tam tlumy w sezonie, mysle ze Karpacz lub Szklarska Poreba to tez fajne miejsce na wyjazd z dzieckiem

Ja uważam, że wyjazd z dzieckiem w góry to rewelacyjny pomysł. Dziecko zmieni otoczenie, pobędzie trochę na świeżym powietrzu i spędzi ciekawie czas ze swoimi rodzicami, korzystając z miejscowych atrakcji. W artykule na stronie http://mangopress.pl/top-5-hotele-w-beskidach-ktore-warto-polecic/ znajdziecie propozycję najlepszych górskich hoteli, gdzie możecie się zatrzymać i liczyć na najlepszą jakość usług.

Gość gość
Dla mnie fajnym miejscem do odwiedzenia w górach jest Ustroń. Mają tam naprawdę ciekawe miejsca, w których czas się zatrzymał, jak Koliba pod Czarcim Kopytem (http://www.czarciekopyto.pl/).

Niezależnie od wyboru lokalizacji, bardzo ważne jest miejsce, gdzie się zatrzymacie. Obiekty idealne dla maluchów znajdziesz na dzieci.nocowanie.pl/. Korzystałam wiele razy. W ubiegłym roku byliśmy w Zakopanem, polecam!

Gość 67tyt54
Oferujemy pantofle z prawdziwej skóry. W swoim asortymencie posiadamy wiele wzorów pantofli. Każdy charakteryzuje się unikatowym haftem. http://pantofle-goralskie.pl