Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jechać na spotkanie klasowe po latach w mojej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Mam 29 lat, jestem lekarzem na specjalizacji z kardioclogii. W klasie tylko 3 osoby dostały się na medycynę. Pozostałe osoby pielęgniarki, analityka medyczna, biotechnologia itd. Jednak wstydzę się że mimo mojego zaawansowanego już wieku nie mam kobiety. Poszlibyscie na moim miejscu?

Gość gość
To, że nie masz kobiety, to nie koniec świata. Ukończyłeś świetne studia, masz świetną pracę, nie będziesz się musiał martwić o pieniądze, to duży sukces mieć w tym wieku stabilną sytuację finansową. Idź, spotkaj się z ludźmi:)

Gość gość
Szczerze ci powiem, że jestem w podobnej sytuacji i też z tego powodu nie jeżdżę na takie spotkania. Z tym, że jestem kobietą i uważam, że kobiety maja pod tym względem gorzej ("nikt jej nie chciał"). Na facetów nie patrzy sie w ten sposób.

Gość gość
Mam dobrą sytuację dzięki rodzicom, nie muszę brać kredytu na dom, samochód mam nowy również dzięki nim. Boję się głupich komentarzy, bo ludzie jednak w naszym pięknym kraju są zazdrośni.

Gość gość
Ludzie zawsze mówili, mówią i będą mówić, tego nie zmienisz, nie masz na to wpływu. Podnieś głowę wysoko i idź przed siebie, to Twoje życie, przeżyj je po swojemu. Niech w życiu nie ograniczają Cię plotki.

Gość gość
Wiesz, ja mam fajne życie seksualne również, tylko formalnie jestem sam, więc moje życie nie jest takie złe

Gość gość
Twoje życie seksualne, to Twoja sprawa. Nikomu nie musisz się z niczego tłumaczyć, czy masz partnerkę, czy nie.

Gość gość
Wiecie jak jest. Niektórzy przyjdą tylko po to, żeby zrobić sensacje, pochwalić się dziećmi ( klasa bio -chem 25 dziewczyn i nas 5 rodzynków) . Same wiecie jak kobiety potrafią plotować

Gość gość
wiesz co...lepiej zostań w domu. Jak wyskoczysz z takim tekstem w stylu "wiecie jakie są kobiety" to cię tam wyśmieją.

Gość gość
10 lat minęło, jak jeden dzień...

Gość gość
Piszę na forum, nie rozmawiam, czy Ty naprawdę jesteś upośledzona intelektualnie. Jestem anonimowy.

Gość gość
dobrze ze niemasz baby,mozesz dymac kumpele z klasy pokolei:-P

Gość gość
Piszę na forum, nie rozmawiam, czy Ty naprawdę jesteś upośledzona intelektualnie. Jestem anonimowy. X Popisałeś się poziomem, doktorku.

Gość gość
Wolnych dziewczyn zostało może z 10, także jakaś feralna klasa

Gość gość
Każdemu mogą nerwy puścić, a przyznam jestem nerwowy.

Gość gość
Każdemu mogą nerwy puścić, a przyznam jestem nerwowy. X Dobrze, ze jesteś kardiologiem, bo z takimi nerwami możesz skończyć z zawałem.

Gość gość
Bardzo prawdopodobne, gdyż mam nadciśnienie tętnicze 1 stopnia, póki co bez włączonego leczenia farmakologicznego.

Gość gość
póki co bez włączonego leczenia farmakologicznego. x Jeszcze

Gość gość
Tak dlatego, że w pierwszej fazie możemy włączyć redukcję masy ciała, a mam 7 kg nadwagi względem BMI prawidłowego. Poza tym jak już włączymy beta -broker to zostanie tak do końca życia.

Gość gość
To się odchudzaj, jako lekarz powinieneś dawać przykład pacjentom. 7 kilo to nie dużo, szybko da się zrzucić.

Gość gość
Każdemu mogą nerwy puścić, a przyznam jestem nerwowy. x To weź hydroksyzynę ;) To tak żartem. A poważnie - po co jeździć na takie spotkania. Przyjaźnisz się bardzo z kimś? Masz kontakt z ludźmi z klasy? Bo jeśli nie to w sumie nie ma sensu jechać na paradę przechwałek komu co się udało a komu nie, bo w sumie na tym polegają spotkania klasowe. To tylko spotkanie bandy zupełnie obcych sobie ludzi, których łączy jedynie to że x lat temu przypadkiem przydzielono ich do jednej klasy.

Gość gość
Ale wróćmy do tematu.

Gość gość
Przecież decyzja jest prosta, chcesz-jedziesz, nie chcesz-nie jedziesz, tyle.

Gość gość
Kontakt to za dużo powiedziane. Czasem, któraś koleżanka odezwie się na fb.

Gość gość
Już wiem na czym twój defekt doktorku polega. Hipokryta.

Gość gość
Zastań w domu, a oni się bedą lepiej bawić tam bez ciebie, no i ploteczki cię ominą ;) a tu byś mógł zabłysnąc że doktorek szukał na kafe porad w trudnym wyborze życiowym :D

Gość gość
O czym mam rozmawiać z dziewczyną, która ma intelekt na poziomie małpy wąskonosej. Jej jedyną ambicją było złapać chłopaka na dziecko...

Gość gość
Jeśli byś już pojechał, to lepiej się nie odzywaj, bo zrazisz do siebie większość takimi tekstami jak tu. Swoją drogą jeśli masz takie zdanie o innych , szczególnie kobietach to chyba w tym jest przyczyna że jesteś sam. Bo normalnie lekarze to mają branie, chyba że są homo, albo wyjątkowo nie do ogarnięcia z charakteru czy zachowania.

Gość gość
Doktorku, chyba masz zbyt wysokie mniemanie o sobie, skoro tak oceniasz ludzi i w tak obrzydliwy sposób się o nich wyrażasz.

Gość gość
Ludzie, czy Wy odrzoniacie rozmowę w realu, a pisanie anonimowe na forum?