Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie na wakacje?

Polecane posty

Gość gość

Hej, moglibyście polecić mi jakieś fajne miejsca na wakacje, najlepiej w Europie?

Gość gość
Na na Twoim miejscu poszukałabym inspiracji tutaj: http://bissole.pl/incentive/ Masz tam sporo różnych wypadów, na każdą kieszeń coś się powinno znaleźć

Gość gość
Tutaj jest coś podobnego: wyprawymarzen.pl/plany-podrozy

Gość gość
@MichalinaX byłam tam rok temu i właśnie rezerwowaliśmy przez Bookapart, na prawdę warto :)

Gość gość
ja proponuję http://www.zamek-ogrodzieniec.pl/ - mieliśmy okazję być w zeszłym roku, masa atrakcji, świetnie zorganizowane imprezy rycerskie, ogniska i piękne widoki. Dla maluchów - mała lekcja historii, a dla starszych - relaks pełen magicznego klimatu. Bardzo nam się podobało :)

Gość gość
Mazury, Lesne Wrota, 10 km od Olsztyna. Jezioro, lasy, cisza i rozne atrakcje. Zwierzeta do glaskania.

Gość derita04
ostatnio udało mi się zarezerwować całkiem fajne noclegi na Bookaparcie we Włoszech także czekają mnie włoskie wakacje :D

Gość gość
My zawsze wybieramy małe miejscowość takie jak Rewal, Trzęsacz itp. Nie lubię tłumów. A tam jest spokojnie, miło, czysto i cicho. Noclegi zawsze szukam na stronie https://zaplanujwczasy.pl/ mają tam duży wybór.

Gość raspberrys
U mnie w tym roku Chorwacja – już zarezerwowałam apartament na Bookaparcie także myślę, że będzie miło :)

Gość gość
A w Chorwacji dla dwóch rodzin z dziecmi?

Gość gość
Ja w tym roku wybieram Polskę. Poszukam fajnego noclegu w internecie. Mam nadzieje, że będzie tak fajnie jak Hotelu Diament.

Gość gość
My wypatrzylśmy sobie świetne miejsce na Kaszubach, ośrodek Debrzyno http://www.debrzyno.com.pl/index-2.html. Wygląda rewelacyjnie, jest jeziorko cisza i spokój, no czego chcieć więcej do odpoczynku? :D

Gość gość
Polecam Malte - cudowna, mala, tani transport publiczny, piekne widoki, ciekawa architektura.. Niestety w wiekszosci wybrzeze jest skaliste, niewiele piaszczystych plaz. Jesli maja byc fajowe plaze, to takie sa na Krecie, Dobre jedzonko, woda czysciutka.. Madera - piekne widoki, ale znowu plaz duzo nie ma. Ale ciekawie, bo zarazem gory i ocean w jednym. Czarnogora! Bardziej dzika od Chorwacji, ale tak samo, gory i woda w jednym, mozna wybrac sie na wycieczke do Albanii.

Gość gość
gdzies nad Jezioro Bodeńskie w Niemczech, różne miejscowości - np. Hagnau, ewentualnie Bawaria.

Gość Piracki
Jako zapalony zeglarz praktycznie co sezon, a nawet czesciej ruszam zeglowac, a nasze piekne mazury sa idealnym miejscem by te atrakcje moc praktykowac. Plywalem po roznych jeziorach i z roznych miejsc czarterowalem lodzie i ze szczerym sumieniem najwieksze wrazenie zrobil na mnie Korsarz w Ryniu. Mnogosc lodek, kompetentna obsluga przy niewielkich cenach az zachecaja do czestych powrotow!

Gość gość
Ja wybieram się z rodziną do http://www.radoczapark.pl/. To świetny hotel ze SPA a okolica po prostu przepiękna. :) nie mogę się doczekać.

Gość helves
Chorwacja, Bułgaria może? My w zeszłym roku byliśmy w Bułgarii, teraz właśnie zdecydowaliśmy się na Chorwację. Jedziemy już w lipcu, jakiś czas temu zarezerwowaliśmy sobie noclegi na Bookaparcie, konkretnie w Splicie.

Gość ewenems
@helves ja też jadę do Chorwacji, tyle że do Dubrovnika. Apartamenty też z Bookapartu :P

Gość agaphy
Bookapart ma fajną bazę noclegową. Ja w sumie zdecydowałam się Portugalię w tym toku. Lecę dopiero we wrześniu i już nie mogę się doczekać.

Gość gość
Ja mam urlop dopiero pod koniec września, na tydzień, tyle mi tylko zostało. Ale pędzimy sobie z siostrą do dobrego SPA, Unitral w Milenie. Bardzo nam się należy, obie pracujemy naprawdę cieżko. Wiec kiedy sobie odpocząć i zadbać o siebie jak nie podczas urlopu ??

Gość gość
My wybraliśmy Sopot. Bardzo nam się tam podobało i bardzo dobrze się bawiliśmy. Byliśmy tam całą paczką. Noclegi Sopot znalazłam na stronie www.nanocleg.pl