Gość gość Napisano Marzec 16, 2017 Temat jest dość ciężki po krotce to tak z byłym mężem mam dwójkę dzieci rozwiodlam się z różnych powodów i w trakcie tego wszystkiego poznałam Pawła naprawdę się zakochałam a Zadko mi się to zdarzało wiadomo że początki potrafią być idealne jak w większości związków. Obiecywał mnóstwo rzeczy naprawdę a ja go ostrzegalam że związek to ciężki kawałek chleba i żeby istniał trzeba o niego dbać. Z roku na rok było coraz gorzej dochodziło nawet do bicia co nigdy mi się nie zdarzyło. Kupił mieszkanie w sumie to on jest tylko właścicielem wszystkiego i tak naprawdę nic nie mam do powiedzenia wychodzą na jaw różne sytuacje ostatnio stwierdził że lubi pieniądze wszystko rozumiem ale nie tego i do tego kolejny mężczyzna który mnie oszukuje na pieniądze. Najgorsze jest to że zaszłam z nim teraz w ciążę a nie chce już z nim być on też tego nie chce bo traktuje mnie z dnia na dzień coraz gorzej. Nie mam gdzie isc to jest najgorsze bo nie mam jak dzieciom zapewnić spokój. Ja naprawdę już nie wiem co mam robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach