Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Simona Cry

Moja matka niszczy mi opinię

Polecane posty

Gość gość Simona Cry

W zeszłym roku byliśmy na weselu u kuzyna.Podano obiad.Corka jest niejadkiem i stale powtarza za mezem że nie chce być gruba.Miedzy nią a synem jest 6 lat rożnicy .Syn je wszystko i normalnie ,jest dorosły ona ma 13 l.Wiec podano obiad i moja mama widząc jak proszę corkę żeby jadła ,pyta ją czemu nie je?.Obok siedział kuzyn z żoną moja mama do corki "ty nie lubisz jeść a przed (tu padło imie syna ,ktory siedział z nami)to było trzeba zamykać lodówkę".Syn na nią spojrzał i nic nie powiedział .Mnie zebrało sie na płacz i pomyślałam jak ona może mi i synkowi to robić.Wiem że zrobiła mu przykrość bo kłamie.Nigdy nie zamykałam przed dzieckiem lodowki bo nie było przed czym.Lodowka zawsze była pusta i tylko syn o tym wie co przeżyliśmy (głodu)przez lata z winy mojego męża kiedy nie dawał grosza nawet na chleb.Moja mama powiedziała to celowo żeby odwrocić kota ogonem i ratować honor zięcia ,nie pomysli jednak.o tym jak wielką krzywde i przykrość tymi słowami robi mnie i synkowi.Tylko ja wiem jakiego on doświadczył głodu..z winy męźa .Corka to ma lux ,bo nie mieszkamy z tesciową nikt nie broni dostepu do wody ,kuchni ,pieca poza tym po latach kłotni mąż wreszcie zrozumiał że w lofowce ma być nie tylko światło ,przstał do mnie startować z powodu prstensji i moich prozb na temat żywienia ,wiec corka ma wszystko czego syn nie miał .Nie rozumiem mojej mamy jak ona może tak..

Gość gość
mi moi "przyjaciele"

Gość gość
Właściwie tytuł to powinien brzmieć,"kłamie ,kryje zievia i robi przykrość synowi".Syn jest bardzo szczupły.

Gość gość Simona cry
Właściwie tytuł to powinien brzmieć,"kłamie ,kryje zievia i robi przykrość synowi".Syn jest bardzo szczupły.

Gość gość Simona cry
Przyjaciele?a w jaki sposób?

Gość gość Simona cry
Zresztą matka nigdy nas nie odwiedzała ..to nic nie wie.

Gość gość
Czyi przyjaciele?