Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pozwaacie facetom na przewijanie i mycie waszych córek...nei widzicie w tym

Polecane posty

Gość gość
nie nie w każdym człowieku są skłonnośc***edofilskie Mi np. jak słyszę o pedofilach otwiera się nóż w kieszeni bo dzieciak w ogóle się z seksem nie kojarzy :-o a jak się obsra to tym bardziej :-o

Gość gość
żałuję żę weszłam na ten temat ;-/ kawa przestała mi smakować ;-/

Gość gość
osoba,która zakłada taki temat sama ma niezdrowe skłonności bo dopuszcza takie myśli do głowy...normalny człowiek nie pomyśli nawet w taki sposób bo mu się to nigdy tak nie skojarzy.

Gość gość
Co trzeba mieć w tym pustym łbie żeby założyć taki temat. Pewnie pedofil jakiś. Powinno się zgłaszać takich debili.

Gość gość
Zgłaszam ten temat na policję

Gość gość
Ja pier000dole ale jaja. Co za temat. XD

Gość gość
Mysle,ze powinnas porozmawiac z psychologiem,zeby wytlumaczyl skad sie takie sklonnosci biora i zebys potem nie wpajala takich dziwnych teorii swojej corce....

Gość gość
Takie tematy poważnie mówiac powinno się zgłaszać odpowiednim służbom, wypisywanie bzdetów powinno być zakonczone, jełśi chodzi o poważne kwestie.Autorko, mam nadzieję,że wiesz nikt nie jest anonimowy w internecie, a weszłas na bardzo poważny temat. Sama zgłoszę , zrobiłam już scany ludziom którzy zajmują się taką tematyką w sieci. Jak poniesiesz konsekwencje, a sa one dość poważne, moz ena 2 raz się zastanowisz nad tym co wypisujesz. Powiem,że taki temat wystarczy, mam nadzieję, że autorka zrozumie gdzie leży granica wolności słowa i internecie oraz jak nalezy z niej korzystać.

Gość gość
10:35 Wreszcie ktos wzial sprawy w swoje rece!

Gość gość
nAWET WYBORCZA O TYM PISAŁA A WY JAK ZAWSZE KLAPKI NA OCZACH! Autorka zadała pytanie i od razu ją zaszczułyscie. Zobaczcie sobie : http://wyborcza.pl/duzyformat/1,127290,8570474,Czy_jestem_pedofilem_.html

Gość gość
Tu tez rozmawiają na ten temat: http://rybitzky.salon24.pl/245198,czy-jestem-pedofilem-w-gw-kto-to-napisal Tu nie można założyć normalnego tematu bo od razu czujecie się zażenowane :-./

Gość gość
Zgłosiłam sprawę proboszczowi z naszej parafii. Sądzę, że jako osoba mająca duże doświadczenie w takich sprawach natychmiast się tym zajmie.