Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pozwaacie facetom na przewijanie i mycie waszych córek...nei widzicie w tym

Polecane posty

Gość gość

nic złego?? Że facet dotyka małe dziewczynki tam nisko....Ja nie pozwalam bo nie chce w nim rozbudzić jakiś pedofilskich skłonności bo one sie kryją w kazdym z nas.

Gość gość
a jak kobieta zajmuje sie synem?Normalne to?

Gość gość
Pedofilskie skłonności kryją się w każdym z nas? Chyba w tobie.

Gość gość
Daj spokój jesteś jakas uposledzona. Mój facet przewija mała i jak trzeba to i kremem pupe wysmaruje i nic w tym dziwnego nie widzę. To jego córka i chore by to było gdybym nawet tak pomyślała

Gość gość
Przecież kobieta tez moze byc pedofilem Skad to przekonanie ze dot to tylko facetów ?

Gość gość
A jak facet czasem zostanie sam z dzieckiem to co ma wołać sąsiadke bo córki nie przewinie bo to pedofilia? Puknij się w głowę dziewczyno

Gość gość
Widać autorko że z tych dzisiejszych" genderów"pomieszało ci sie w główce.Radzę pójść na świeże powietrze,lub pozbierać papierkow koło klatki,nie bedziesz miała głupich przemysleń!

Gość gość
Pedofilskie myśli to masz ty. I kazirodcze. Żaden normalny człowiek nie myśli o takch rzeczach.

Gość gość
Zdrowy człowiek nie czuje żadnej seksualnej satysfakcji z faktu umycia małego dziecka.

Gość gość
W ogole nie przewijajmy i nie myjmy swoich maluchow bo kazdy z nas moze byc posadzony o pedofilie.Takie maluchy same przewina sie i umyja.Az nie wierze,ze ktos zalozyl taki temat.

Gość gość
Mój facet przewija i kąpie małego i też nigdy nie pomyślałam w ten sposob

Gość gość
9.30 na kafe coraz więcej głupich ludzi i zboczonych

Gość gość
Autorka niech leczy sie na nogi bo na glowe,niestety za pozno.

Gość gość
Święta racja

Gość gość
Autorko nie mam córki ale gdybym miała to miałabym też takie dziwne opory. Przypuszczam że mój mąż to sam by niechętnie to robił. Mamy syna a i nawet przy synu to tylko ja sie zajmuję jego kąpielą.

Gość gość
09:35 A wiesz,ze tez mozesz byc oskarzona o sklonnosc***edofilskie?Jak juz ktos dobrze napisal,pedofilia moze dotyczyc takze kobiet.

Gość gość
Nam na zajęciach na studiach dr mówił, że tylko niewielki odsetek kobiet ma sklonnośc***edofilskie, chyba niecały 1 %, a facetów o wiele więcej, może z 5%

Gość gość
9.35 nie myj nie przewijaj niech samo wszystko zrobi przecież to pedofilia

Gość gość
A czy twój mąż jest debilem?

Gość gość
Ale jeśli chodzi o zaufanie do pratnera to chyba generalnie powinno sie go miec, wiec to by bylo dosc dziwne gdyby nie pozwolic wlasnemu mezowi przewijac dziecka z obawy, ze moze byc on pedofilem... Aczkolwiek tak czasem bywa i potem sie slyszy o roznych molestowaniach, choc nic na to nie wskazywalo

Gość gość
09:39 Ale ryzyko zawsze jakies jest.Tak a propos.Temat zalozyla chyba osoba ze sklonnosciami pedofilskimi bo nie wierze,ze sa takie idiotki.

Gość gość
jakis czas temu czytałam artykuł, że co 5 Polak ma problemy z psyche i powinien udać się do specjalisty. Ale czytając ten temat i w ogóle cafe ostatnio, mam wrażenie, że to dawne badania i teraz co 2 :(

Gość gość
O widzę, że w psychiatrykach internet pozakładali i świry już od samego rana nadają.

Gość gość
09:43 Nowe standardy dla pacjentow musza byc.:-)

Gość gość
A wiesz autorko, że jak twój mąż dotyka cię wtedy kiedy boli cię głowa to jest to gwałt i powinnaś zgłosić to czym prędzej na policję! Przy okazji możesz opowiedzieć o jego myślach pedofilskich przy przewijaniu córki to istnieje szansa na bardziej surowy wyrok.

Gość gość
Ha ha czas przepustki w wariatkowie mają godzinę luzu mogą zrobić coś dla siebie :D

Gość gośćmen
"tam nisko" :) Autorka ma problemy z własną seksualnością, a ten temat to ich projekcja :) Myję i przewijam córkę regularnie. Po pierwsze, to niemowle, po drugie moje dziecko. Gdzie tu miejsce na jakiekolwiek skojarzenia damsko-męskie? A "tam nisko" to w naszym domowym żargonie pączuś, albo pipcia :)

Gość gość
Jprdl, przecież pedofila kręcą dzieci niezależnie od płci. To przynajmniej już wiemy, dlaczego niektórzy faceci migają się od opieki nad niemowlęciem. Żeby nie rozbudzić swoich pedofilskich skłonności. Asekuruje się taki, żeby niemowlę nie posmyrało go swoimi "piersiami".

Gość gość
gość dziś Nam na zajęciach na studiach dr mówił, że tylko niewielki odsetek kobiet ma sklonnośc***edofilskie, chyba niecały 1 %, x Ale są.

Gość gość
Autorkę jej facet powinien całkowicie pozbawić władzy rodzicielskiej, ubezwłasnowolnić i do końca życia zamknąć w psychiatryku, gdzie spędzałaby całe dnie i noce na namiętnych zabawach własnym kałem.