Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowiłem nie pomagać patologii.

Polecane posty

Gość gość

Przez 9miesiecy pomagałem a ona pila bez żadnych skrupułów za te 500+. Ciągle jej mało. Ma dziecko w wieku gimnazjum. Dziecko wygląda jak stara baba. Szok

Gość gość
klamiesz POwska swinio:-D

Gość gość
Uczciwie powiem. Patologie to pośrednicy handlarzy narkotyków, nie kupują nic a palą drewno z lasu i buty, meble itp żeby ogrzać się i. Wcale się nie martwią o tym, że trujące jest palenie takich rzeczy. Zajmują opuszczone zabudowania, nie płacą za lokum a koszty pokrywa urząd Miasta. Dlaczego pieniądze podatników są tak marnotrawione? A bo to interes innego rodzaju. Tam gdzie jest kontrolowana patologia to raczej znajomi tych co rządzą i kamienice, mieszkania gdy zadłużenia będą duże zostaną sprzedane tanio ale kupią,, wybrani, Interes nowego typu?

Gość gość
Ja słyszałam jak pewna znaną mi kobieta powiedziała (jest w 5 ciazy) może wyjdę z długów jak urodze. Dla mnie osobiście dziecko to wydatek. Jakiekolwiek wolne pieniądze przeznaczam na moje dziecko. Tym bardziej 500plus jest na dziecko. Natomiast ona robi prawo jazdy za te pieniądze jest w kolejnej ciąży z kochankiem (zastanawiam się czy wie z ktorym) a jej maz niby i niczym nie wie(wyjeżdża za granice) sąsiedzi się jej pytają co to za mężczyźni do niej po nocy przychodzą(pies szczeka i budzi sasiadow) patologia na całego. Powinni patrzeć komu dają tą kasę.

Gość gość
zrob se bachora tez dostaniesz stara bezplodna plotkaro:-P

Gość gość
11:08 Znam podobne rodziny a raczej kobietę, która uczy córki do prac w burdelu. Czy ktoś to w ogóle kontroluje? Patologia to dutenerka a oni dostali śpiworek dzieci, które nie mają ojców. Szok. Całe dnie mają możliwości kombinować

Gość gość
Piją kobiety. Chodzą do stacji paliw bo tam w nocy czynne. Siedzą z chlopami pijakami i płodne noce przynoszą chore genetycznie dzieci a my podatnicy za to płacimy poprzez pomoc czy podatki na ubezpieczenia społeczne. Żalimy się nad nimi ale oni mają to gdzieś. Zimne pijaki są napewno. A cpuny jeszcze gorsze.

Gość gość
11:27.Faktycznie, że alkohol niszczy genetyczne aspekty człowieka. Z tym się zgodzę

Gość gość
Handel kobietami z Czeczenii przy granicy niemieckiej we współpracy patologii? ? To niemożliwe. Uważam, że patologia to ci co pracują a nie płacą podatków.

Gość gość
11:34.Ja też tak myślę. Siema

Gość gość
Podobnie miałam. Powiedziałam, że zgłoszę do urzędu podatkowego te usługę. Nie przyjechał pracować. Zapewne szuka innych pracodawców, którzy nie zgłaszają. Kupa Czeczenii w kraju