Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waleria0

dylemat

Polecane posty

Gość waleria0

Mam ogromny dylemat po ciąży strasznie przytyłam , no może nie aż tak ale dla mnie z 49 na 64 to jest tragedia. Na dodatek odkryli u mnie tarczyce (Hashimoto) , podobno przy tej chorobie strasznie ciężko schudnąć . Więc pomyślałam o suplementach diety , znalazłam sklep internetowy , który oferuje sprzedaż takich suplementów , https://twojeodzywki.pl/suplementy-71/trawienie-i-odchudzania.html Zna go ktoś , potrzebuję rady od osób które tam już kupowały.

Gość gość
Najlepsze na odchudzanie to ćwiczenia oraz ograniczyć jedzenie, zrezygnowac ze słodyczy. Z doświadczenia wiem, że suplementy diety nie działają, poza tym - niedawno czytałam, że te różne świństwa mozna w nich znaleźć o których producenci nie informują. Walka ze zbędnymi kilogramami w Twoim przypadku będzie bardzo trudna. Przede wszystkim polecam poradę lekarza odnośnie choroby. Pozdrawiam i zyczę wytrwałości

Gość gość
Podaruj sobie suplementy, nic nie pomogą. Mam obok siebie osobę z tą chorobą i jeszcze inną, więc teoretycznie powinna być grubsza, ale nie jest. Bardzo dba o siebie, pilnuje co je i ćwiczy. Jej waga idealna. Żadne suplementy nie odwalą roboty za Ciebie.