Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halo to ja tutaj

Jak to jest że kobiety zawsze znajdą coś na co można

Polecane posty

Gość halo to ja tutaj

wydać kase??? Ja nieraz TYGODNIAMI nie kupuje absolutnie NIC jako facet, bo mam wszystko co potrzebuje, a kobietom CIĄGLE coś brakuje. Wytłumaczy mi to ktoś?

Gość gość
Naprawdę, są różne kobiety. Niektóre wydają według planu i nie latają po sklepach, dla rozrywki. Znam takie.

Gość gość
bo każda chce pałac z basenem i młodego przystojnego milionera, chciwe bestie

Gość gość
Bo kobiety czuja sie normalnie i po ludzku tylko w dwoch sytuacjach. Pierwszy moment to wtedy, gdy przepiertola kupe pieniedzy na jakies niepotrzebne bzdury i potem ze 20 minut czuja sie zadowolone z zycia, bo dopamina im sie podnosi, a druga sytuacja to gdy bad boy dostarcza jej adrenaliny i endogennych narkotykow. Przez reszte czasu czuja sie jak zywe gowno, ktore siebie nienawidzi (i slusznie).

Gość gość
14:19 My gadamy o kolejnej niepotrzebnej szmacie z centrum hadlowego, albo kolejnym wisiorku tumanie niedouczony. Nie ogarniam, jak za kawalek szmaty mozna placic kilkaset zlotych.

Gość gość
gość dziś buehehehe... MISTRZ!!!!!

Gość zimne piwo i pilot
inaccessible89 dziś gość dziś Wobec tego gratuluję, że potrafisz tygodniami nie kupować sobie wisiorków i zbędnych szmat za kilkaset złotych z centrum handlowego >>> ty musisz być pedałem, bo gadasz jak baba