Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która lepsza?

Polecane posty

Gość gość

ekstrawertyczka-bezpośrednia, czasami bezczelna, ma dystans do siebie i do wszystkiego, poczucie humoru,jest ciepła,wyrozumiała,pełna życia, zainteresowań,inteligentna,szlachetna ,ze znajomościami,lubiaca seks CZY introwertyczka-spokojna, kulturalna, miła,spięta-nie ma dystansu do siebie ani niczego,bez znajomości,wyrozumiała,zamknięta w sobie,melancholijna, inteligentna,nie lubi seksu ,laczy go z miloscia wiec ewentualnie jakis romantyczny itp

Gość gość szarriiikkkk
ja to ****** wszystko co w lapy wpadnie...

Gość gość
szarikkk :)

Gość gość
myslalam, ze jacys fajni faceci sie wypowiedzą a nie menele spod budki...ze tez macie internet?

Gość gość
Introwertyczka lubiaca seks :D

Gość gość
Na pewno trzeba się zainteresować oświetleniem, w szczególności wtedy gdy biuro jest słabo oświetlane przez słońce, lub po prostu jest otwarte do późnych godzin. W celu znalezienia odpowiedniego oświetlenia dla swojego biura możesz zajrzeć na tą stronę - http://www.kreda.org.pl/zalety-zastosowanie-w spolczesnego-oswietlenia-biur/ . Powinieneś tutaj znaleźć coś dla siebie.

Gość gość
jasne, intro :D szkoda ze takie sa olewane na rzecz ekstrawertyczek

Gość gość
Miałam okazje przetestować Finuu w dwóch odsłonach klasycznym i solonym. Produkt jest bardzo dobry nie tylko ze względu na maślany smak, ale i ze względu na skład produktu, brak konserwantów i witaminy A i D. Masło idealnie nadaje się do smarowania (zaraz po wyciągnięciu z lodówki), pieczenia i smażenia. Ja przepadam za wersją klasyczną. Wszystkim gorąco polecam.