Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie tanio spędzić wakacje nad morzem dla osób które maja mało pieniędzy

Polecane posty

Gość gość
Mój sposób na oszczędzanie to wynajęcie pokoju w miejscowości ok. 2-3 km od morza. Nie przeszkadza mi półgodzinny spacer na plażę, a ceny są znacząco niższe niż za kwatery tuż przy plaży. Inna opcja to wybrać termin na przełomie sierpnia i września, jeśli dzieci nie chodzą jeszcze do szkoły. A już kwatery daleko od morza pod koniec sezonu, to taniocha :) Tylko trzeba się liczyć, ze połowa atrakcji i lokali będzie nieczynna.

Gość gość
tanie noclegi można znaleźć na takich stronach jak Bookapart, Trivago, booking, airbnb itp... ewentualnie pod namiot :P

Gość gaminka
dokładnie, warto spedzić trochę czasu i poszukać np na bookaparcie :)

Gość gość
Wybieraj małe miejscowości. My każdego roku odkładamy co miesiąc małą sumę na wakacje. Kilka lat jeździliśmy do Pobierowa. Jest tam bardzo ładnie i tanio. Bardzo chętnie tam wracamy. Noclegi w Pobierowie znalazłam na portalu https://www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+Pobierowo.html mają tam bardzo dużo ciekawych ofert.

Gość pattriszja
ja zazwyczaj szukam kwater na bookaparcie, czasami też szukam na bookingu :P

Gość gość
Nie wierze:Dtaka biedna i chce jechac na 4 tyg nad morze,pewnie jeszcze w sezonie:D Hahahahaha:D I pewnie szuka dla tych 3 osób apartamentu z wyżywieniem za max 20zł za dobe:D Nie smiałabym sie z jej biedy(przede wszystkim umyslowej)ale że jest wredna i chamsko odpisuje wiec i ja odpisze-spędz ze swoim bachorem i przydupasem 3 tyg wakacje pod namiotem,będzie tanio:)

Gość Edianna
Ciężko znaleźć takie tanie noclegi, ale też nie ma co przesadzać :) Do 100zł/os można znaleźć coś naprawdę fajnego, ale też trzeba trochę poszukać i to nieco wcześniej. Ja zazwyczaj rezerwuję np w marcu albo wcześniej jak ceny są nieco niższe, szukam na takim Bookingu, Bookaparcie, itd i zawsze coś znajdę.

Gość kasjopeija
edianna, ja mam takie samo zdanie co ty :P już nieraz udało mi się znaleźć na Bookaparcie fajne noclegi