Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na co zwracacie uwage poznając mezczyzne

Polecane posty

Gość gość

badz kobiete chodzi mi o wygląd?

Gość gość
Ja zawsze na oczy

Gość Zizzu
Na buty

Gość gość
Czy nie ma widocznych tatuaży i równie obrzydliwych kolczyków w nosie, czy ustach. Patologia mnie brzydzi.

Gość gość
Na paznokcie, czy są zadbane. I na to, czy ładnie pachnie i czy jest czysty i schludnie wygląda, bez brudnych ubrań etc. bo tego nie trawię. A takze zwracam uwage u mezczyzn na to, czy są rozbudowani, bo lubie takich szerszych i większych

Gość gość
Kobiety zwracają uwagę tylko na wygląd czy wygląda jak ciacho z telenoweli jak nie wygląda zapomnij o związku.

Gość gość
sądząc po tym kiedy się zaczynają bawić włosami / oblizywać wargi to jak zobacza dużo pieniędzy wystających z portfela. wystarczy sprawdzić w banku jak ktoś ma dużo na koncie - wypłaćcie sobie dużo hajsu i zaraz Was jakaś zacznie podrywać :)

Gość gość
ja patrzę na dłonie u faceta buty zawsze można mieć niedługo lepsze więc nie sugeruję sie takimi rzeczami nie mogłabym byc z facetem który ma małe delikatne damskie rączki , to mnie obrzydza lubię u faceta duże męskie dłonie i najlepiej długie palce wzrost nie odgrywa dla mnie ważnej roli bo znałam wysokiego co miał małe rączki jak u dziecka i w dodatku wilgotne ,okropność

Gość gość
Jeśli o mnie chodzi to patrzę głównie na całokształt , czy jest elegancki i na postawę - to są takie dwa główne aspekty ,które razem się łączą bo zadbany facet a zgarbiony i mało pewny siebie traci w tej chwili wszystko. Tak Wiec musi w miare z podniesiona głowa chodzić i w ogóle aby było widać ze jest porządny i mało ciapowaty) postawa ciała decyduje o naszym wyglądzie nawet wtedy kiedy ubieramy się zwyczajnie , luzacko, będzie tworzyło efekt albo beznadziejny albo i tak doda kilka punktów do naszego wyglądu właśnie poprzez ogólna posturę ) tak Wiec to na pierwszy rzut oka zauważam . Tatuaże - może mieć tatuaże jak najbardziej aczkolwiek tylko wtedy jeśli nie będzie powielał plotek typu ze facet z tatuażem jest dzikusem itd. Jeśli będzie elegancki to nie będzie to miało wpływu na to wszystko. Sama mam jeden spory tatuaż a nie wyobrazam sobie chodzić mało kobieco i nieeelegancko. Druga kwestia to sam jego charakter i wygląd , to czy ktoś wydaje nam się sympatyczny jest kwestia indywidualna ;). Obowiązkowo musi mieć duze poczucie humoru