Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123454

zakochałam się

Polecane posty

Gość gość123454

w pewnym chłopaku z którym od dłuższego czasu nie mogę wejść na jakiś wyższy poziom znajomości, i chociaż wiem że on też tego chce to nic w tym kierunku się nie dzieje :( A najgorsze że przez to tracę inne okazje żeby kogoś poznać, no bo jak mogę się np z kimś umówić skoro jest ten w którym jestem zakochana. No i tak prawie rok liczę że coś będzie a nic nie ma i nie wiem dlaczego. Potem się okaże że nic nie będzie a ja zostanę sama bo teraz tracę okazje :(

Gość gość
Zagadka do niego, umów się

Gość gość
w marcu sie koty zakochują poczekaj do maja:-P

Gość gość123454
ale ja jestem zakochana, on chyba też, tylko coś nie idzie pchnąć tego do przodu :( ja w sumie żadnego doświadczenia nie mam w tych sprawach, podejrzewam że on raczej też nie ma i pewnie dlatego tak jest. Nie wiadomo jak się do tego zabrać i tak przez to zostanę starą panna :(

Gość gość
tak to już jest że jak się człowiek zakocha to na innych się nie patrzy pod tym kątem, chyba wszyscy tak mają. A żeby ruszyć to po prostu trzeba zrobić krok do przodu :) Spróbuj jakoś się z nim umówić, albo pokieruj rozmową tak żeby zeszła na ten temat i może on coś zrobi

Gość gość
ile masz lat?13?

Gość gość123454
jak miałam 13 to mnie takie rzeczy nie interesowały :D niestety mam 28 lat :(

Gość gość
28 lat to jeszcze nie koniec świata :) ale też nie można pozwolić sobie by ten czas marnować, także do dzieła :) Przycisnąć faceta do ściany (nie dosłownie :D i nich gada o co mu chodzi, nawet jak się okaże że on nic od ciebie nie chce to i tak będziesz na plus. Nie masz nic do stracenia, bo taka znajomość i tak cię nie satysfakcjonuje

Gość gość
a on ile?

Gość gość
On ma 22

Gość gość
a może blisko siebie mieszkacie w dodatku?