Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ten smartfon jest ładny?

Polecane posty

Gość gość
typowy samsung najładniejsze są HTC z serii M M7, M8, M10 najnowsze samsungi S6, S7 ale to wydatek duzy oczywiscie iphony ale nieznosze systemu iOS Xiaomi ten chiński producent robi ładne i tanie smartfony

Gość Currently

No ja osobiście uważam, że Samsung Galaxy s9 jest bardzo ładny, do tego bardzo jasny - 5.8 cala wielkości wyświetlacza, a najlepiej wyglada w kolorze liliowo fioletowym, czy koralowym 😄
Do tego niezly procesor, bardzo szybki Snapdragon 845 - dlatego warto go brać 😜 Cenowo nie jest super tani, ale w umowie na abonament z Play się opłaca, osobiście tak myślę ;d

Gość Tomek

Widzieliście nowego Huawei Mate X ?? Co o nim sądzicie dobry kierunek dla telefonów czy raczej droga fanaberia. Gdybym jakimś cudem dostał takie cudo to myślę że nie ruszyłbym się z nim nigdzie bez ubezpieczenia droższego niż moje ubezpieczenie na życie. Od jakiej wartości telefonu warto kupić ubezpieczenie<---

Gość FromtheSky

Tomek, to jak chcesz Huawei Mate to kieruj się w 20, nawte jets opłacalny do wzięca w abonamencie w Play
Huawei Mate 20 pro z potężnym HiSilicon Kirin 980 procesorem, który dzięki podwojonej mocy sztucznej inteligencji pracuje on szybciej i obsługuje jednocześnie o 33% więcej aplikacji niż większość telefonów.