Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diana_na_wózku

Ciągle mi dokuczają. Co robić?

Polecane posty

Jestem członkiem takiej nastoletniej grupy na fb. jestem tam hejtowana. Nie jestem bez winy, ale to co robią to przesada Na tej nastoletniej grupie nigdy nie byłam lubiana, moje posty praktycznie pozostawały bez komentarzy. W międzyczasie na innej grupie, takiej dla niepełnosprawnych poznałam dziewczynę. Po paru godzinach gadaniu na PW zapytałam czy nie myślała u wizycie u dietetyka (dziewczyna waży około 100 kg) bo sama mam nadwagę No to ona zaczęła mnie wyzywać. Ja, spragniona uznania i poparcia mojej opinii napisałam posta na tej grupie dla nastolatków. No i wtedy zaczęły się hejty, że chamska jestem i w ogóle. Zrozumiałam swój błąd tyle. Ja już nie chciałam wracać do tej sprawy, ale pod każdym moim postem, mimo, że były już o innych rzeczach to wracali do sprawy. Sugerowali diety, mówili, że jestem chamska, czepiali się do tego w jakie gry gram. Ostatnio jeden taki napisał, że szkoda, że się obudziłam. Podobno to był żart. Co z tym zrobić? Opuścić grupę czy bronić swoich racji do upadłego?

Gość gość
usuń Facebook zacznij żyć

Gość Laila37
Nie marnuj zycia na wchodzenie w polemike z kims kto nie szanuje innych wycofaj sie poki czas bo tylko sie zdenerwujesz a wierz mi stres to nic dobrego i przede wszystkim zapomnij o tych przykrych slowach i wiecej nie oceniaj zbyt pochopnie bo nie wiesz kto jest po drugiej stronie czasami pewne spawy zostawic dla siebie

Gość gość
Dajcie spokój to jakiś projekt

Gość gość
olewaj fejsa, to syf i gòwno, co się przejmujesz, skasuj ten szajs bezpowrotnie