Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotna

Polecane posty

Gość gość
Taaa nie interesuje go jak ciagniesz wirtualnie k***sy. Nie w ogóle. Skad takie glupie baby się biorą. Daje porady a sama ma faceta i szuka szczescia na erotycznym. Co za hipokryzja szmato.

Gość przegość
Jeśli ty masz 40 lat to on też ma tyle, albo więcej. Mężczyznom od 30 roku zaczyna spadać poziom testosteronu i po 40 nie ma go już za wiele. To nie jego wina, że natura jest taka złośliwa. Pamiętasz jak ty byłaś młoda- jak trudno było Cię rozgrzać? Teraz on ma tak jak ty wtedy. Rozgrzewa się długo i powoli, podczas gdy tobie teraz wystarczy impuls. Zaakceptuj tę sytuację i zwyczajnie z nim porozmawiaj o swoich potrzebach. Może nie zawsze potrzebujesz seksu a zadowoliszvsię czułością?

Gość gość
Idz do swojego faceta szmato :)

Gość gość
Komu ciągnęła brunetka?

Gość gość
Brunetko nie dyskutuj z debilem.

Gość gość
Ustaw sie w kolejce krawaciarzu. Brunetka jest tu nowa i dopiero zaczyna karierę na tym nicku. :D :D

Gość gość
Na tym nicku z pewnością :D

Gość gość
Nawet nie całowaliśmy się od trzech miesięcy,wiec o jakiej czułości tu mówimy.Mam wrażenie że na tym forum są w większości jakieś dewoty bez wyobraźni

Gość gość
Przecież ona jest tu nowa :D :D Jaki rok temu :D Hihihi a pisala ze jest nowa ;) Pomogles jej krawaciarzu. Kazda to nowa szmata. Wlasnie to widac.

Gość gość
A twój facet wiw, że pisałaś przez rok prywatnie z innym? Też mu to brunetko nie przeszkadzało?

Być może hi hi Najlepiej nie zwracać uwagi ;-) Naprawdę pamiętasz jak pisałam rok temu?

Gość gość
Raczej brunetka cierpi na brak bolca :)

Gość gość
Ojej! Pamieta . Ojej! Szmat forumowych sie nie zapomina. :D

Z niewielką pomocą, tzn. kliknąłem w Twój profil, tam był odnośnik do topika sprzed roku, wszedłem i sobie przypomniałem. Co prawda jako wzrokowiec zapamiętałem go chyba za sprawą awatara który wtedy miałaś :D

Gość gość
Nie moja sprawa ale przestań piertolic w jakim to szczęśliwym związku jesteś skoro szukasz bolca na forum erotycznym. Dajesz ogłoszenia. Bądź szczera na przyszłość bo jeśli masz kogoś to o tym nie wie.

Gość gość
Szmata i tyle. Szuka bolca. Takie k***y w zwiazkach sa najgorsze. :D :D :D taaa brunetka nawet obok tej pieknosci nie stała pelikanie :D

Gość gość
Z krawaciarza to tez kawał c***a.....

Gość gość
Każda robi z siebie seksbombe. Nudne życie seksualne albo całkowity brak partnera. Tylko tak brzydko mieć kogoś i chwalić się a za moment szukać bolca, dawać ogłoszenia o priwy. Przyznawać że rok utrzymywała kontakt z kimś kto spiertolil a potem że ma cudowne życie z partnerem ktory wie o wszystkim.

Gość gość
Szmato nawet nie stalas obok tej marki. Rozzmiary xxxl to nie tam. :D Nie kreuj się na pieknosc bos szmacisko obrzydliwe.

Gość gość
Prymitywny Psuj jak żona?:D

Body już lepiej :-) Nie lubię gorsetow zapisanych z tyłu. Zbyt męczące zapinanie ich :-P :-D