Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co to MLM? Pytam dokładnie o dojście do sieci FM

Polecane posty

Gość gość

opłaca się to? interesuje mnie każda wieść na ten temat

Gość gość
Opłaca się tym, którzy zbudowali tę piramidę.

Gość gość
oplaca się jeśli nalezysz do kilku programów naraz jak moja znajoma która jest jednocześnie w Avonie, jakimś programie od suplementów diety witamin środków na owsiki i inne pierdoły, perfumy tez sprzedawała nie wiem czy nadal to robi to jest jej jedyna praca (składki zus sama oplaca) ona faktycznie DUZO na tym zarabia, nie wiem ile dokladnie, w zartach pytalam i w okolicach średniej krajowej ALE... tak jak wspomnialam to jej jedyne zajęcie, ma bardzo duzo klientów i klientek, z poleceń procent też dla niej, popularne avonove kosmetyki ma na stanie tj nie trzeba czekac na zamowienie, ona ma wszystko w domu gotowe do sprzedaży, w aucie wozi mase kosmetyków i pierdół, do tego jej osobowosc, wygadana sympatyczna kulturalna. Jesli chcesz zajmowac sie tym sprzedajac po znajomych znajomych to mozesz tylko dorobić do rachunku za internet czy prąd :P zeby zarabiać w MLM trzeba się temu poswięcic + umiec sprzedawac PS: byłam kiedys na prezentacji garnków, ci sprzedawcy mają taki dar manipulacji ze polowa ludzi na sali była gotowa coś kupic, kilka osob złozylo wniosek o kredyt ratalny, 2 emerytki zamówily garu do domu od razu gotowką :D

Gość gość
Gadane mam SPRZEDAĆ TEŻ W SUMIE KOTA W WORKU POTRAFIĘ :P nie wiem jak to będzie z czasem jedyne co mnie ogranicza to to że nie mieszkam na stałe w Polsce da się to pogodzić ?

Gość gość
MLM brainwash zapodany

Gość gość
zawsze tak pierdolą, zakładasz Avon, wchodzisz w suplementy lub cud napój, wy to macie zamawiać a nie sprzedawać, słuchaj się lidera i wjeżdżać musisz w różne miejsca