Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona147

Zagubiona156

Polecane posty

Gość Ona147

Może bez owijania w bawełnę.. Jakiś czas temu przez głupi przypadek przypadek poznałam pewnego mężczyznę, od spotkania do spotkania ( nie było to planowane po prostu z racji naszej pracy byliśmy zmuszeni się widywać) od początku dogadywaliśmy się bardzo dobrze. Podczas pracy rozmowa nasza kilka razy zeszła na tematy prywatne okazało się że on ma kobietę i dziecko a ja narzeczonego i zaraz ślub. Im częściej pracowaliśmy razem tym coraz bardziej zaczynała nas łączyć dziwna więź. I tutaj zaczynają się schody..:( Zaczęliśmy się umawiać na kawę, duzo rozmawialiśmy przez co okazywało się że łączy nas wiele rzeczy... Potem mnie zaczęły gryźć wyrzuty sumienia i zerwałam z nim kontakt.. Ale nie ma długo, jakiś miesiąc później podczas imorezy na której byłam z przyjaciółmi zobaczylam jego.. Od słowa do słowa, pogadaliśmy, wypiliśmy drinka , wyszliśmy na papierosa i wtedy mnie pocałował:( Wiem źle zrobilam, a wręcz okropnie.. Nie wiedziałam wtedy co we mnie wstąpiło to była chwila i od tamtego czasu wszystko się zmieniło.. Czasami się spotykamy, wtedy zawsze konczy się to pocałunkiem, przytulaniem.. A ostatnio nawet skończyło się w łóżku:( Oboje mamy świadomość że robimy krzywdę naszym najbliższym ale i sobie.. Nie mogę patrzeć na siebie w lustrze ale to jest mimo wszystko silne. Na dzień dzisiejszy ukrywamy to co jest między nami, tkwiąc w chorym układzie który stoi w miejscu i do niczego nie prowadzi.. Tylko jak się od tego uwolnić?:( Nie pisze tutaj po to żeby ktoś mnie zjechał i powiedział jaka jestem podła i egoistyczna bo doskonale to wiem :(

Gość gość
To po co to piszesz ?

Gość gość
Masz narzeczonego, może ten drugi traktuje Cię jak zakazany owoc. Spróbuj skłamać, że zerwałaś z narzeczonym, ciekawe co wtedy zrobi. Jeżeli będzie podtrzymywał kontakt, to mu zależy. Jeśli nie, byłaś tylko jego marzeniem. I zadaj sobie pytanie: którego kochasz, narzeczonego którego znasz, czy zakazanego znajomego.

Gość iść za uczuciem
Nie jesteś zagubiona tylko idziesz za sercem, nic w tym złego, może to właśnie WY jesteście sobie pisani a te boczne związki to niewypały. Coś do pomyślenia. Nie robisz nic złego.

Gość gość147
chcesz pogadać na skype? jestem teraz

Gość gość
jest napisane w ewangelii , że : kto nie gromadzi szczęścia swego z Jezusem i wiarą w Boga ten wszystko w swym życiu roztrwania i rozprasza .. to co z tobą się dzieję to wynik oddalenia się od Boga .. ratuj się z pomocą Najświętszej Maryi , kto jej zaufa ten się nie zawiedzie ..