Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do informatyka

Polecane posty

Gość gość

Czy jak ktos ma moj nr telefonu moze podgladac moje wpisy do innych osob? Oraz czy moze cos zrobic aby odczytac moj status bez zostawienia sladu ze czytal?. Bardzo zalezy mi na odpowiedzi

Gość gość
Chodzi oczywiscie o wpisy na Whatsapp

Gość gość
Jest specjalista od security i ostatnio zaczelam sie zastanawiac czy czasem nie potrafi mnie podgladac lacznie ze statusem bez sladu jego obecnosci

Gość gość
Sama chcialabym znac odpowiedz bo tez mnie to nurtuje

Gość gość
Moze ktos da odpowiedz na powyzsze pytanie.

Gość Informatyk24h
Witam. Jestem informatykiem w branży bezpieczeństwa IT, ostatnio też zajmuje się bezpieczeństwem mobilnym tzn. Smartphone, tablety itp. Generalnie są sposoby by bez śladu zrobić co się chce na tego typu urządzeniach np odczytać wiadomości, zrobić zdjęcia czy nagrać film nie mówiąc już o samym podsłuchu. Ale wiadomo, trzeba wiedzieć jak się za to zabrać i mieć choć trochę wiedzy w tym temacie, której jak by nie patrzeć nie brak w internecie. Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to zapraszam. Pozdrawiam i całuję wszystkie Panie :-)

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz w imieniu wlasnym i innych osob. Pzdr

Gość gość
Informatyk24h ma rację! W dzisiejszych czasach wszystko jest do sprawdzenia i nawierzchnie, kwestia tylko znajomości w danej dziedzinie lub wydania kilku setek by kto inny to zrobił za ciebie. Jest masę aplikacji szpiegujących itp programów do zdalnej kontroli nad urzadzeniem

Gość gość
1) Od dluzszego czasu w momencie wybierania konkretnego nr w komorce za kazdym razem pojawia sie informacja i zaraz znika o tresci ,,Warunkowe przekazywanie polaczen" . Zaznaczam,ze kiedys tego nie bylo. 2) TABLET: inf.o tresci- .Inny program na Twoim komputerze dodal rozszerzenie ... Liczne ostrzezenia odnosnie certyfikatu np. otresci,ze certyfikat nie pochodzi od zaufanego urzedu. To zapiski,ktore zapisano w wyniki zauwazonych informacji skierowanych do uzytkownika.

Gość gość
Nie wszyscy maja wiedze w zakresie internetu, dlatego oczekuja odpowiedzi od znawcy w tym zakresie.

Gość gość
Do informatyk24. Ta osoba o ktora sie boje ze moze mnie "podglądać" w internecie peacuje dla IBM jako manager security z baaaardzo dlugim stażem. Zna moj nr telefonu, maila i to wlasciwie wszystko. Nie ma dostepu do mojej komorki a to wlasnie z niej ostatnio poruszam sie po internecie. Intryguje mnie ten status . Tzn wszystko wskazuje ze go odczytuja a jednak u mnie nie ma sladu ze odczytal. Czy wiesz jak mozna zrobic aby nie bylo widac ze odczytales status? Pozdrawiam Cie i dziekuje za poprzednia odpowiedz ale czuje niedosyt

Gość gość
Nie trzeba zgrywac się na utytułowanego informatyka żeby takie rzeczy wiedzieć. Wystarczy kilka minut w gogle poszperać i już wiesz, że to jest możliwe. A potem wystarczy kolejne kilka minut poszperać za odpowiednim programikiem i nawet laik go zainstaluje. Ale mozesz też trochę przechytrzyć, poblokuj to i owo, zabezpiecz się programem.

Gość gość
Informatyk24 znow zapomnialam dodac ze o ten nowy status na whatsapp mi chodzi

Gość gość
Mam pytanie, czy mozna odzyskac wiadomosci usuniete juz z Vibera? Prosze o odpowiedz