Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka spacerowka dla półrocznego dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Mam nietypową sytuacje. Kupilam wozek 2w1 ale okazal sie totalna klapa. Juz byl trzy razy na gwarancji i nadal cos sie dzieje i jestem zmuszona kupic nowy wozek. Dziecko jest duze bo wazy prawie 9 kg ( nie ma nadwagi, duze sie urodzilo). W gondoli juz sie ledwo miesci a w spacerowce siedzi jak kalekie. No i chcialabym nowy wozek teraz juz spacerowy bo glebokiego sie nie oplaca. Czy sa takie wozki spacerowe ktore rozkladaja sie zupelnie na plasko i maja mozliwosc ustawienia tylem do kuerunky jazdy abym je widziala? Czy jestem zmuszona ponownie kupic wozek 2w1? Jesli macie jakies propozycje to chetnie zobacze :)

Gość gość
Moim zdaniem dziecko półroczne powinno leżeć w gondoli bądź ewentualnie w nosidelku, gdy jest na spacerze. Spacerówka jest za miękka, nie ma boków i nie nadaje sie dla takich małych dzieci nawet jeśli ważą 9 kg. Kup używany wózek, popytaj wśród znajomych może ktoś Tobie użyczy dopóki dziecko nie podrośnie i nie zacznie stabilnie siedzieć.

Gość gość
Moze jeszcze jakies propozycje?

Gość gość
ja przed zakupem patrzyłam głównie na spacerówki a nie na gondolki. Chciałam, żeby spacerówka była duża i wystarczyła dziecku do końca. Wybrałam Anexa Crossa i jestem bardzo zadowolona

Gość gość
cybex iris lub graco evo

Gość gość
U nas świetnie sprawdza się spacerówka z Anexa Crossa, jest duża a dzięki fajnej amortyzacji i dużym kółkom jeźd******ażdym terenie

Gość gość
Poszukaj wózka spacerowego z dobrze wyprofilowanym siedziskiem kubełkowym. Np. Britax Affinity, Emmmaljunga Viking, może używany Quinny Buzz, Baby Jogger Versa. Ustawisz siedzisko przodem do siebie, dziecko będzie siedziało wygodnie odchylone i plecy bedą miały podparcie tam gdzie trzeba. Proponowany tu Graco to trzeszcząca porażka (no chyba że chcesz być słyszana z kilometra) Anexy to 2w1 (dodatkowo użytkownicy sprzedają nieużywane spacerówki więc chyba nie tak super).

Gość gość
U nas super sprawdza się Anex Sport. Ma dużą i bardzo wygodną spacerówkę, bardzo fajnie zabudowaną. Siedzisko składa się razem ze stelażem co ułatwia bardzo pakowanie do auta. Polecam. Aha, amortyzacja rewelacja

Gość gość
Ja polecam swojego Anexa Sporta. Spacerówka rewelacja, bardzo wygodna dla córki, leciutka i nadaje się na każdy teren. Siedzisko składa się razem ze stelażem także pakuję wózek jednym ruchem:)

Gość gość
Z tego co kojarzę to największa spacerówka jest w Anexie, ludzie wybierają ten wózek właśnie ze względu na wygodną i funkcjonalną spacerówkę, także polecam obejrzeć :)

Gość AlinaRe
Sprawdz sobie wozki z adamexu. Moje dziecko tez jest dosyc duze jak na swoje pol roku i wozek barletta sie sprawdza ( to jest 2w1). Bardzo solidnie wykonany.

Gość gość
Fakt, te 2w1 adamexu świetnie się dla półrocznego nadadzą. A do tego za fajną cenę masz oszczędność miejsca, bo masz gondolę i spacerówkę w jednym, a nie dwa oddzielne wózki zajmujące miejsce w domu.