Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pilna pomoc w sprawie byłego!

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim :-) mam problem. Moze dla jednych mały, ale ja nie moge przestać o tym myslec. Bylam z moim chlopakiem kilka ladnych lat. Rozstalismy sie pol roku temu. Chce on teraz wrocic do mnie. Ale niestety po naszym zwiazku mial kilka dziewczyn. Nie byl z zadna z nich. Ale.flirtowal krecil spotykal sie. Z jedna nawet sypial. Przeszkadza mi to poniewaz ja zadnego po nim jeszcze nie mialam. Powinnam o tym myslec? Czy to co bylo to sie nie liczy? I jeszcze jedna sprawa. Po zerwaniu dowiedzialam sie ze gdy zaczynaliśmy ze soba byc czyli to bedzie gdzies kolo 4 lat temu. On podobno calowal sie kilka razy z jedna dziewczyna. Boli mnie to bo wg mnie to zdrada. Ale on tlumaczy ze przez to ze byl bardzo mlody bo mial 17 lat i ze nie czul sie ze jest ze mna, bo w tym okresie moj eks sie staral o mnie. Troche ma racji, bo go na początku traktowalam jak pocieszenie po poprzednim zwiazku. I bylam starsza troche od niego i bylam tez na studiach, daleko od niego.Co wy dziewczyny myslicie o tym? Warto z nim znow zaczynac? Kocham go.. Ale czy powinnam zapomniec o tym wszystkim i byc z nim na nowo? Troche te przejscia mnie nauczyly.

Gość gość
Słuchaj jako starsza koleżanka moja rada nie wchodź znowu w ten związek. Z jakiegoś powodu sie rozstaliscie. Wiek nie ma znaczenia szacunek dla drugiej osoby powinien być zawsze. Skoro tak szybko pocieszyl sie kilkoma ! Panienkami to nie ma co sobie zawracać głowy. Takie powroty nie sa dobre. Niech spada. Miał za dobrze z Tobą. Zdrada go także całowanie się.

Gość gość
Najgorsze jest to, że on mi wyznał że tamtej z która sypiał lizał regularnie od\byt. Nie wiem jak bym się miała przemóc aby go teraz pocałować:O

Gość gość
Jesteś w takim wieku, że nie warto wracać, skoro nie wyszło. Pomyśl, że to dla Ciebie szansa na zanalezienie kogoś x100 fajniejszego! :)

Gość gość
pewnie musiał by wylizać tobie to wtedy byś się przemogła, wyliż mu jajca i będzie ok

Gość gość
Takie komentarze o odbycie sa zenujace i swiadcza o waszej inteligencji

Gość gość
Takie komentarze o odbycie sa zenujace i swiadcza o waszej inteligencji // ale inteligentna się znalazła

Gość gość
Mysle ze bardziej niz Ty. Tu ludzie piszą bo chca poznac opinie innych a nie słuchać o odbycie. Dziecinne z Twojej strony

Gość gość
Jeśli ci na nim zalezy, a jemu na tobie to spróbujcie. Dla mnie bzdurna jest reguła, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Ile udanych związków mogłoby być, gdyby ludzie dali sobie drugą szansę. Ja bym dała, lepiej spróbować niż potem żałować, że się tego nie zrobiło.

Gość gość
Ja jestem autorka tego tematu. Zależy mi na nim. Ale ciagle nie mogeno tym zapomniec. Moze.ktoras z was byla w podobnej sytuacji?

Gość gość
Drogie kobietki :-) rowniez jestem w podobnej sytuacji. A czy wy bylyscie? Co wtedy zrobilyscie? Dac mu szanse bo sypial z inna po rozstsniu?