Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anka121212

Nie chcę być juz dziewicą!Jestem starsznie napalona i mam potrzebę!Co robić?

Polecane posty

Mam 16 lat i chodzę do 3 klasy gimazjum. Nie będę kłamała ,że jestem mega napalona..że aż wstyd mówić. Muszę się na kims wyrzyć. Z wyglądu nie jestem jakaś piękna,ale nie można powiedzieć ,że jestem brzydka:jestem szczupla i zgrabna itp. Ostatnio zaczęłam dyskutować na ten temat z takim chłopakiem z mojej klasy co mnie z nim pani usadziła bo gadałam z kol. Gadał czego on to już nie robił ,a więc powiedziałam mu ,żebyśmy poszli do kibla na przerwie. Niestety powiedział mi w kiblu ,że nic takiego nie robił wcześniej i ,że jestem chora i starsznie nakręcona. A ja bym chciała kogoś w moim wieku do takich celów ,a nie starszego. A co do tego kolesia to jest strasznie żałosny rozpowiadając takie bzdury.Jak go w kiblu zdąrzyłam złapać za pasem to aż się wkurzył jak dureń. I co ja mam zrobić? Jak znajdę taką osobę to nie będę miała problemów z pójściem po tabletki antykoncepcyjne i nawet wie o tym osoba dorosła-moja ciocia,która w takiej syt by ze mna poszła. A więc skąd mam wytrzasnąć taką osobę?PODKREŚLAM :ktoś w moim wieku to ma być ,a nie kurde jakiś za stary. -Proszę o sensownie i realne odpowiedzi i bardzo proszę o nie robienie sobie żartów z cudzych problemów.

Gość gość
weź sie za nauke

Gość prawi114
masz glupie problemy

Gość gość
Rowniez proponuje wziac sie za nauke,nadrobic zaleglosci a nie o p*****lach myslec.

Gość gość
strzel se z palca a jak mało to popraw ! :)

Gość gość
12:11 To zglos sie na jakis portal erotyczny a nie na kafe.Chyba forum pomylilas.