Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 miesiace po porodzie i chyba znow jestem w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Od porodu mialam dwie miesiaczki. Trzecia sie nie pojawila..spozniona 10dni. Zalamie sie jak bede w ciazy. Dostaje spazmow jak sobie przypomne ciaze i ciezki dlugi porod :( :( :( Boje sie zrobic test :/

Gość gość
Przynajmniej wiecej kasy od panstwa dostaniesz

Gość gość
A może coś więcej? Piersią karmisz - karmilas? Kiedy był seks po drugiej miesiączce? Drugi poród to już bułka z masłem.

Gość gość
tak bardzo chciało mi się seksu. facet mówił , żeby analnie bo zajdę. on nie chce już dzieci. boję się testu i co ja mu powiem? obije mnie i odejdzie.

Gość gość
wcale nie prawda,że dugi poród jest łatwy...moja kuzynka pierwsze dziecko urodziła bardzo szybko i prawie bezboleśnie,drugie już było o wiele ciężej a trzecie to był koszmar,strasznie długi i strasznie bolesny...a ty autorko jesteś głupia,że dałaś sobie znowu dzieciaka zrobić,pewnie jesteś tak tępa i wierzysz w to,że jak sie karmi piersią to się nie zajdzie

Gość gość
wiedziałam tylko się zapomniałam. a analnego seksu nie lubię. uprawiam z facetem seks od tyłu bujając w rytm ruchów faceta mojego synka , który ssie moją pierś.

Gość gość
Po pologu dostalam miesiaczke a pozniej w odldglosci 20dni kolejna. Teraz czekalam na trzecia i nie ma... Karmilam piersia 2miesiace a wiec w lutym juz nie. W lutym kochalam sie tylko 4razy a wiec rzadko.

Gość gość
Niechce wiecej zadnych dzieci:( Czytalam ze po porodzie miesiaczkowanie jeat rozregulowane...poczekam jeszcze 2-3dni i zrobie test..

Gość AutorkaPostu
Niechce wiecej zadnych dzieci:( Czytalam ze po porodzie miesiaczkowanie jeat rozregulowane...poczekam jeszcze 2-3dni i zrobie test..

Gość gość
Bo twoja kuzynka tak Ci powiedziała?, chciała zgrywac ofiarę to wymyśliła sobie tragiczny poród. Jak sama urodzisz drugie dziecko,to wtedy się wypowiadaj. A ty autorko nie zwracaj uwagi na imbecyli.

Gość AutorkaPostu
mieszkamy w wynajętej kawalerce, facet robi jako ochroniarz ma 2300 pensji . nie pomaga mi w niczym bo jak wraca to śpi i seksu chce i znów odsypia. a ja z tym bachorem sama wciąż a z dwoma ? tragedia! boję się

Gość AutorkaPostu
Mam nadxieje ze tp hormony...wystarczy mi jedno dziecko...

Gość gość
szybko dostałaś okres...ja dwa miesiące po porodzie i nic,karmię piersią. Zrób test,głowa do góry.

Gość AutorkaPostu
Prosze sie nie podszywac...!

Gość gość
Idź dziecko do książek, bo chocbys się zesrala to nigdy nie będziesz miała wiedzy na tyle dopóki sama czegoś nie przeżyjesz,i piszesz bzdury. Jak kiedyś zostaniesz matką to wtedy pogadamy jaka to z ciebie hojraczka!

Gość gość
ktory wpis to podszyw...? sorki ale nie rozumiem tekstu facet chce seksu...mogliscie kupic chociaz gumki.

Gość AutorkaPostu
zarabia zbyt mało oszczędzamy na wszystkim! nawet na gumkach

Gość gość
O tym analu i ochroniarzu. Prosze sobie jaj nie robic to dla mnie wazna sprawa!

Gość gość
No i te trzy smutne buźki przy pierwszym twoim poście mówią same za siebie że jesteś gownojadem!

Gość gość
15:34 a ty do kogo z tym tekstem?

Gość gość
OSZCZEDZACIE NA GUMKACH? czy ty jestes normalna? nie stac cie na gumki ale na dziecko bedzie stac? najtansze gumki kosztuja kilk zl

Gość gość
Planowalam tylko jedno dziecko. Niechce wiecej....pytanie brzmi CZY PO PORODZIE MIESIACZKOWANIE MOZE BYC BARDZO NIEREGULARNE? czy ktoras mama tak miala?

Gość gość
Masz pecha

Gość gość
Bedzie dodatkowa kasa:)

Gość gość
Niechce dodatkowej kasy!