Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce pojsc do prostytutki i robic jej minete, to dobry pomysl?

Polecane posty

Gość gość

relnie male szanse ze ona ma hiv a ja go zlapie a chce znowu poczuc smak kobiety jestem malo atrakcyjny wiec jak inaczej tego dokonac...

Gość gość
tokie dno to tylko do prostytutki , wyliz jej c**e po 10 facetach , zalosny jestes

Gość gość
oni wchodzili w nia w prezerwatywie...

Gość gość
Jeśli lubisz smak i zapach spermy, to liż śmiało :)

Gość gość
skad zalozenie ze cipka prostytutki ma kontakt ze sperma?

Gość gość
a nie lepiej kupić sobie puszkę sardynek i wsadzić tam buzię? dodatkowo, sardynki są zdrowe i mają kwasy omega

Gość gość
gość dziś oni wchodzili w nia w prezerwatywie... x na jajka też zakładali prezerwatywę? ludzie, gumka to tylko połowiczna ochrona. tak naprawdę i tak jest kontakt ze skórą drugiego człowieka- i to w intymnych miejscach. fuj, jak można uprawiać seks z obcą osobą

Gość gość
ale debil zalozyl temat porazka

Gość gość
na garsonierze duzo szwagrow lize cipki dzifkom

Gość gość
jesli koles mial wygolone jajka i dotykal nimi sromu prostytutki, to moge go smialo wylizac

Gość gość
to liz i s********j

Gość gość
a co to za różnica, czy wygolone czy nie? na wygolonych też może być różny syf :) może ty po prostu chcesz jajka lizać?

Gość gość
Powiedzmy sobie szczerze wspolczesna kobieta prowadzi sie identycznie jak przecietna prostytutka. Mezczyzni placa dzis prostytutkom za cbodzenie na randki, calowanie, przytulanie, spanie razem bez seksu czy jak autor za mozliwosc zrobienia kobiecie dobrze. Absurd bo przecietna kobieta niczego z tego nie doceni a prostytutki na tym zarabiaja.

Gość gość
Co jakiś czas odwiedzam prostytutkę. Mam 3, do których chodzę w zależności od nastroju. Każdej robię minetę, bo mnie to kręci czasem nawet bardziej niż sam seks, a im to pasuje. Cipki zawsze czyste, świeżo umyte i pachnące. Seks zawsze w gumce i po każdym kliencie dobrze się myje. Ani razu nie zaraziłem się żadną chorobą. Najlepiej iść do takiej, co proponuje w klimacie GFE.

Gość gość
Co za przegryw życiowy hahahahhah

Gość gość dobrarada
To nienajlepszy pomysł.

Gość gość
idiota

Gość gość
wielu z was ma jakieś dziwne przekonanie, że prostytutki to jakieś straszne, brudne, ohydne kobiety i tylko desperaci chodzą na seks do nich. Nie jest to prawda. Prostytutki są różne jak inne kobiety w życiu. Jedne paskudne inne miłe, fajne, nawet empatyczne, czyste. Masz kilka możliwości aby wybrać taką, która będzie ci odpowiadać i nie będzie tą, która chce cię tylko oskubać, szybko spuścić i pozbyć się. Na garsonierze jest wiele rad. Wiele sygnałów możesz uzyskać z tego, jak rozmawia z tobą przez telefon jak się umawiasz. Co pisze w swoim "portfolio" na roksie itp. Poza tym nie wybieraj ani tych drogich ani najtańszych. Zanim zdecydujesz się na seks porozmawiaj chwilę. Mnie zdarzyło się wiele razy zrezygnować z usługi już będąc u prostytutki bo mi nie odpowiadała. Jeśli wreszcie natrafisz na miłą , fajną, czystą to spoko wyliż jej cipkę ...