Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótszanoga

jakie botki do sukienki?

Polecane posty

Gość krótszanoga

mam wielki problem bo mam imprezę firmową i wiadomo trzeba się jakoś ubrać czyli sukienka itd. A ja mam problem z butami :( bo mam jedną krótszą nogę i muszę nosić wkładkę wyrównająca i nie mogę założyć szpilek itd :( jakie mam buty ubrać ??? czy jakieś botki czy co? dordzcie mi coś bo zwarjuje chyba.

Gość gość
Troche masz szczęście ze jest jeszcze sezon zimowy i takie botki do kostek jak najbardziej będą pasowały. p.s. A jaką masz różnice w długości nóg? Może od czasu do czasu spróbuj bez wkładki. Ja mam różnice 2.5cm i już dawno przestałam wkładke używać.

Gość krótszanoga
też mam 2.5. bez wkładki się nie da bo utykam to by jeszcze gorzej wyglądało

Gość gość
zakładaj jakieś botki lub kozaki i będzie po sprawie. Ja mam 3 cm i zakładam albo botki albo np jak jest zima to kozaki.

Gość gość
Ja od lat nie używam, staw biodrowy sie przekrzywił i utykania nie widać, tylko widać że mam krzywo wcięcie w tali. Wóz albo przewóz ;) ale praktycznie nie umiałam dobrać butów do wkładki, więc przestałam nosić. p.s. A ten jeden raz jakbyś utykała to możesz zwalić, że się w kostke uderzyłaś i cię boli ;) ale rób jak tam wolisz.

Gość gość
pochodz po sklepach i coś dopasujesz.

Gość gość
dopasuj jakieś buty do kostki na obcasie i będzie git. teraz szpilki już wyszły z mody.

Gość gość
kozaki i tyle

Gość evela87
Wszystko zależy jaką sukienkę wybierzesz. Pod sukienkę najlepiej dobrać kolor butów lub ubrać uniwersalny coś z czernią, czerwienią czy nawet bielą. Fajne propozycje różnych bucików znajdziesz na: http://www.oazamody.pl . Wysyłka tania i ekspresowa.