Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1997111

pomocy! czy denerwuje sie potrzebnie?

Polecane posty

Gość gość1997111

Witam! Mam pytanie... Czy denerwowac sie, ze moj facet chce isc na piwo z kolezanka? Ogolnie nasz zwiazek jest trudny, ale dalismy sobie ostatnia szanse. Mamy razem pracowac nad tym zwiazkiem. Sprawa jest dosyc trudna, poniewaz jak mielismy przerwe moj facet wypisywal do innych, tlumaczyl sie tym, ze do niczego nie doszlo, ze i tak sie dowiem predzej czy pozniej, ze nie moglby tego mi zrobic, ze mnie kocha i zrobil to tylko po to, abym byla zazdrosna o niego, bo on o mnie jest bardzo. Sprawa wyglada tak, ze ja nie moge pic alkoolu, poniewaz biore silne leki i jak zmieszam je z alkoholem to krotko mowiac nie zachowuje sie jak dama :) Przewalam sie, jestem agresywna, mam sklonnosci do autodestrukcji itd. On jak sie upije idzie spac, prawde mowiac jak jestesmy w zwiazku nie widzialam go tak mocno mocno pijanego, a on mnie wiele razy. Powiedzial, ze jak ja bym potrafila pic to nic by nie mial jak bym wyszla na piwo z kolega. Ja jakos nie lubie jak ogolnie przebywa z kolezankami, ale podobno jak sie trzyma faceta krotko na smyczy, to jak sie kieys zerwie to nie wroci tak sie rozszaleje. Ja jemu powiedzialam, ze sobie tego nie zycze, a on do mnie, ze jak mi sie nie podoba to moge spadac, bo on potrafi pic, a ja nie. POMOCY CO ROBIC

Gość gość
nie

Gość gość
a czemu dziwne

Gość gość
nie, no daj, nie pasuj, fajnie bylo

Gość gość
Hahaha

Gość XXXV
:D :D :D