Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego eks mnie unika?

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy ze sobą pare miesiecy. Rzuciłam go, a on zaproponował koleżeństwo i na dodatek mówił, że będzie się starał mnie zdobyć znowu. Nic takiego nie zrobił, a nasze koleżeńskie kontakty się pogorszyły. Jeszcze większe kłótnie, totalnie toksyczna relacja. No cóż. Potrafiliśmy się kłócić godzinami przez tel, aż do niedawnej kłótni gdzie napisałam w smsie mu pewną rzecz o naszym zwiazku. Chyba go zabolała, bo nagle w smsach zmienił swój ton. W dodatku urwał całkowicie kontakt. Nawet w pracy. Na samym początku czułam, że w pracy patrzy się na mnie i mnie nie unikał, więc uznałam, że jest okay, ale kiedy ja się na niego spojrzę to unika wzroku i zaczał mnie unikać.

Gość gość
rzucilas to daj mu swiety spokoj.

Gość gość
nie chciałam utrzymywac relacji. jemu bardzo zalezalo i to on nie dawal mi spokoju w pracy.

Gość gość
Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie, przeczytaj swój post.

Gość gość
aaaaach, rzuciłam go pare miesiecy. do tej pory trwała toksyczna relacja. to co mu napisałam mogło go tak zabolec, tak?

Gość gość
Skoro to eks to co cię to obchodzi? Nie musisz utrzymywać z nim kontaktu. Może poznał kogoś. Może byłabyś źródłem konfliktu, chorą relacją.

Gość gość
Może zrozumial że chce ulożyc życie bez ciebie. Znajomosc z tobą uważa za zakończoną.

Gość gość
Szukaj innego faceta, a nie zajmuj sie bylym. Pewnie ma już inną.