Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaloguj się

co z nim zrobic??

Polecane posty

Gość zaloguj się

znam faceta od 5 lat, od poczatku cos nas do siebie ciagnelo i wiele czasu spedzilismy ze soba w roznych sytuacjach. chyba sie podkochuje ale zawsze zaznaczal mi ze nie bedziemy ze soba tlumaczac " ze mamy takie charaktery ze bysmy sie niedogadali" jednak ja mam dzieci i mysle chodzi raczej o nie ... jestem w kwiecie wieku a zostalam wdowa "wiecej niz go znam" lat temu. barkuje mi caly czas faceta i pozwolilam na te namiastke jego obecnosci. rok temu poznal panne i wpadli maja dziecko.. my sie dalej spotykamy.. nie umiem tego urwac i mam zdecydowanie wieksze wyrzuty sumienia niz on tak mysle. on chyba nie ma zadnych. on byl wolnym strzelcem do czasu tego dziecka i w zasadzie mieszkal ze mna i prowadzilismy luzny zwiazek jednak we mnie caly czas nadziueja.. obled chce to urwac ale sobie mysle jak za jakis czas bedzie mi go brak.. wypowie sie jaka s doswiadczona kobieta? natomiast hejty przyjmuje rowniez. i tak czuje sie zle

Gość gość
Dac sobie sookoj.Jasno okresla.Jestes tylko uzupelnieniem dla niego.Zadna trescia.Po co tracic cenny czas na" nic ". Czas ucieka,mlodosc ucieka. Poszukaj kogos przy kims poczujesz ,ze zyjesz i oddychasz. Skoro TU jestes tzn - Problem. Wymiksuj sie z byle czego. Powodzenia. @El

Gość gość
Zwyczajnie szkoda czasu na taki bezwartościowy związek.