Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję pomocy! W Dzień Kobiet był u mnie mój chlopak i ... Trochę nas ponioslo.. Zrobił mi palcówkę a ja byłam tak oszolomiona że nawet nie wiem kiedy we mnie wlożył wiecie co ... Zrobił dokładnie trzy ruchy zanim się otrząsnęłam i przerwałam to .. Najgorsze jest to że tego dnia miałam owulację ... Mój chlopak nie miał wytrysku ale jego penis był trochę mokry ... Czy jest szansa na to że zaszłam w ciążę? Mam tylko 16 lat i nie mogę zajść w ciążę

Gość gość
Możesz, od pierwszego okresu mozesz zajsc w ciaze. :)

Gość gość
Gratuluje dzidziusia :)

Gość gość
Szanse są marne, nie jest tak latwo stworzyć małego człowieka:) a tutaj nawet wytrysku nie bylo. Nie stresuj się niepotrzebnie, bo Ci się okres będzie spoznial.

Gość gość
Chciałam jeszcze zrobić test ale trochę wstydzę się go kupić ....

Gość gość
Coz tego ze nie było wytrysku? Preejakulat jest najbardziej bogaty w plemniki, a nie sperma :o

Gość gość
Jestem w ciąży, a zaszłam przez porządny seks z wytryskiem w środku. Ty masz pecha.

Gość gość
Dobre nie wiedziała że to k***s był bo robił placówkę k*****m

Gość gość
Ciąża to nie tragedia masz chłopaka będzie cię wspierał. Mnie mąż wspiera jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody. Bo jak można być tępą i wstydzić się chłopaka a całkiem obcego faceta ginekologa nie ciemnota! Mam prawo mieć przy wszystkich badaniach partnera nawet w szpitalu. Chroni maż przed molestowaniem czy gwałtem przez lekarza jak ostatnio onkolog , urolog. ..Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek. Dziecko to owoc miłości my umrzemy a owoc zostaje by wydać kolejne owoce.

Gość gość
gość dziś Ciąża to nie tragedia masz chłopaka będzie cię wspierał. Mnie mąż x Nie porownuj chłopaczka zapewne tez gówniarza do męża bo aż smiac mi sie chce :D Taki szczyl ma nasrane we łbie i spierdzieli zanim ta mała sie obejrzy :D

Gość gość
Tak jasne, ze w preejakulacie sa plemniki dlatego napisalam, ze szansa jest, ale niewielka. Nie straszcie dziewczyny. Zajście w ciążę nie jes takie proste. Ile par uprawia seks przerywany latami i w ciążę nie zachodzi. Do tego najczęściej potrzebny jest porządny wytrsk.

Gość gość
Jestem już wystarczająco przerażona ... Cały czas drżę ze strachu ... Moja mama tego nie przeżyje ...

Gość gość
Mój mąż był też młodym chłopakiem prawiczkiem ja dziewicą i używaliśmy przed ślubem. Nigdy gdybym zaszła nie miałam problemu z tym. Ale chłopak a chłopak by tylko bzyknał to potem jest problem.

Gość gość
gość dziś Tak jasne, ze w preejakulacie sa plemniki dlatego napisalam, ze szansa jest, ale niewielka. Nie straszcie dziewczyny. Zajście w ciążę nie jes takie proste. Ile par uprawia seks przerywany latami i w ciążę nie zachodzi. Do tego najczęściej potrzebny jest porządny wytrsk. x Porządny wytrysk? :D Niech zgadne, te małe k***wki na imprezach tez potrzebują porządnego wytrysku? Dziecko drogie, 16 latki są o wiele bardziej płodne niż stare zdesperowane 30 letnie matrony :o

Gość gość
Zrobiłam test ciążowy dwa razy i nie jestem w ciąży ;D Dodatkowo dzisiaj dostałam miesiączki więc tym razem mi się picło ;D