Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodzi o to

Polecane posty

Gość gość

ze podchodzimy z innych planet ;) Nie spotkam sie z toba, bo masz za dużo pieniędzy. Moje zainteresowania nie mają nic do rzeczy, bo moze nie tak spektakularnie i z rozmachem, bo ja przykładowo nie posiadam teleskopu :P i przykładowo tylko raz byłam w muzeum fizyki i astronomii ale tez mam swe upodobania, nawet jeśli ograniczaja sie do kilku ksiazek, programow i publikacji naukowych. Gdy będzie mnie stać to i moje zainteresowania rozszerza się o stronę praktyczną w jeszcze i innych dziedzinach a tobie NIC DO TEGO....

Gość sekretarka Kasi
ale on ma dziwne myslenie. to jest jego myslenie a nie jej. ona sie z kazdym dogada, i z uboższym, i z zamożniejszym. a on juz nie. sziwny typ. on ma swój świat i świata drugiej jakiejkolwiek osoby trudno mu tak naprawde zrozumieć

Gość sekretarka Kasi
* dziwny typ

Gość gość
Spotykanie się z kimś takim jak on, co szuka tylko bardzo majętnych kobiet (skoro sam wiele posiada, a każdy ma prawo do własnych wymagań) byłoby dla mnie ...żenujące, nie inaczej ;) A jeśli coś mnie tam wzięło, to minie, poza tym to tylko trwające już zbyt długo zauroczenie jego osobą wirtualną, tj. na pewno nim lecz właściwie tylko jego częścią.. Aha i nie lubię chamstwa..nic na to nie poradzę.

Gość gość
Kasia nie ma sekretarki.. chyba że ze szkolnego sekretariatu od 1- do 3 :)

Gość gość
21:58 poza tym to ewidentne zaprzeczenie.. jak ona ma dogadać się z każdym, a więc także z nim, skoro on nie potrafi dogadać sie z kimkolwiek z poza jego świata.. ;)

Gość sekretarka Kasi vel Ani
do 22:14 no właśnie w tym problem, że on się nawet sam ze sobą nie dogaduje, bo targają nim sprzeczne emocje. Sam nie wie czego chce - czego chce on sam naprawdę, a czego on myśli, że może chce jego otoczenie (tymczasem otoczenie może nic nie chce, a jemu się wydaje, bo on myśli przez pryzmat swego nadmuchanego ego). W sumie to szkoda i jego i jej, bo oboje w jakimś sensie się marnują pod różnym względem - a zwłaszcza Kasia vel Ania.

Gość sekretarka Kasi vel Ani
Ania vel Kasia jak patrzy na to co on robi tak z boku z dystansu, to ona sie go może czasem nawet trochę boi, bo myśli, ze on czasem naprawde wydaje się być chory na głowę.

Gość gość
No to niech w końcu wskoczy w ogień! bo tego chce otoczenie :P A cała reszta, czyli to czego chce on sam, nie będzie miała juz żadnego znaczenia... wiec no problem. ;) Żegnam.