Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a u t o r

Nie każdy facet to zbok i nie każdy taki temat to prowo.

Polecane posty

Gość a u t o r
@ gość dziś Autorze dziwnym trafem to ty caly czas nawiazujesz do masturbacji. x Doprawdy? Przeczytałem jeszcze raz wszystkie odpowiedzi i wyszło, że wsponianą kwestię poruszyłem 2 razy. Pierwszy raz w poście tytułowym, gdy prosiłem aby nie uprawiać tu genderowej propagandy i nie pisać, że masturbacja to coś normalnego, a drugi raz, gdy złamano moją prośbę i musiałem odpowiedzieć pewnej lewaczce piszącej o prezenciku w postaci wibratora. Teraz policzmy ile razy kwestie seksualne poruszyli moi adwersarze. Pozwoliłem sobie wypisać kilka cytatów. Wrzucam tu te dobre odpowiedzi i te kretyńskie. Oto one: o "Masturbacji takiej jakiej doznają dorośli. Dziewczynka uczy się swojego ciała" "W końcu jakąś dziecięcą przyjemność z tego ma" "wyrosnie Ci na jakas lafirynde ktora nie daj boze czerpie przyjemnosc z seksu" "mam i syna i corke 11 i 9 lat i dotykaja sie nawzajem" "oni maja 9 i 11 lat a jemu stoi" "corka jak to nazwales pięknie palcuje sie" "Obrzydliwy temat załozony przez oblecha" " Prawicowiec pedofil" "pisowski kretyn nie rozumie ze masturbacja to normalna rzecz" "mam znajomych z norwegii ktorzy kupili nastoetniej corce wibrator na urodziny" o Jeszcze jakieś wątpliwości?:) Ale i tak jest lepiej niż się spodziewałem. A spodziewałem się samych epitetów. Może jednego sensownego postu. Tymczasem sensownych odpowiedzi jest znacznie więcej, a wyzwisk znacznie mniej. Dziękuję.

Gość gość
Osobiscie wolalabym rodzicow ktorzy kupili by mi wibrator na urodziny niz takich p********h katoli jakich mialam. Teraz juz nie utrzymuje z nimi kontaktu na szczescie :/ :/

Gość a u t o r
Współczuję. Współczuję rodzicom wyrodnej córki. Szkoda tylko ich wysiłku w poróby wycowania córki wg normalnych zasad. Szkoda tylko ich wysiłku na przekazanie normalnych katolickich zasad, by córka się szanowała, nie puszczała, itd. Córeczka woli innego typu prezenciki pod poduszkę :D To mi się właśnie podoba w dyskusjach z genderowcami, że ja was nie muszę nawet ośmieszać. Sami się ośmieszacie i pogrążacie :D :D 🖐️

Gość gość
Temat całkiem normalny, ani przez sekundę nie pomyslalabym o autorze jako i zboczencu. To raczej osoby, którym się nasunely jakieś myśli o pedofilii powinny się leczyć... A do autora, przede wszystkim zróbcie badanie krwi, zmiencie płyn do kąpieli i proszek do prania bielizny, bo być może coś małą uczula.

Gość gość
Badanie moczu*

Gość gość
Jestes zalosny nie masz pojecia ze zycoe z nimi to bylo pieklo. Religijni fanatycy :( i nie, niestety nie puszczam sie, mialam w zyciu jednego partnera seksualnego bo jestem tak zamkbieta w sobie i pozbawiona pewnosci siebie jako kobiety ze nie potrafie zaufac mezczyznom. Stale lecze sie z depresji mam tylko nadzieje ze kiedys bede normalnym czlowiekie. Kobieta ktora potrafi cieszyc sie zyciem.

Gość a u t o r
@ gość dziś "Jestes zalosny nie masz pojecia ze zycoe z nimi to bylo pieklo. Religijni fanatycy :( " x Zamiast religijnych rodziców wolałabyś takich, którzy kupiliby Ci wibrator na urodziny Coraz lepiej :O x " niestety nie puszczam sie, mialam w zyciu jednego partnera seksualnego" x Partnera, a nie męża? Rozumiem, to wiele wyjaśnia. 🖐️

Gość gość
po co wladciwie ten temat autorze zalozyles ?

Gość gość
Projekt kafe najlepiej przemilczeć.

Gość gość
A co Ciebie to obchodzi, czy ktos ma meza czy partnera ? Ciagniesz ten temat nie wiadomo po co. Dostales niejedna odpowiedź, nie wystarczy ci ? Wielcy katolicy, a musza narzucac komuś swoje poglady, zeby sie dowartosciowac. Nie wystarczy bym religijnym fanatykiem, aby byc dobrym rodzicem. Ale za ciasny masz umysl zeby to pojąć.

Gość a u t o r
@ gość dziś A co Ciebie to obchodzi, czy ktos ma meza czy partnera ? Ciagniesz ten temat nie wiadomo po co. Dostales niejedna odpowiedź, nie wystarczy ci ? x To nie ja ciągnę temat. Ja tylko odpowiadam na pojawiające się co chwila zarzuty. Chyba mam prawo do wyrażenia własnej opinii, tak jak Wy wyrażacie swoje. Śmieszy mnie natomiast kwestia mąż-partner. Najpierw gościówa sama wyznaje, że ma partneta, chociaż jej wcale o to nie zapytałem, a pół godziny później ma pretensje, że nie powinno mnie to w zasadzie interesować czy to mąż czy partner :D Jeżeli nie powinno mnie interesować to po co sama podniosłas tę kwestię? :D

Gość gość
wypad prowo autorze !

Gość gość
Przeciez mowiac partner seksualny wcale nie musimy miec na mysli kogos kto nie jest mezem. Uwaga moze to bedzie troche dziwne ale maz to tez partner seksualny :D a tak poza tym to Ty autorze byles swiety do slubu rozumiem? :P czy tylko kobiety musza tlamsic swa seksualnosc? Nie wiem dlaczego niektorym wydaje sie ze seks to cos zlego :/

Gość gość
Moze wg autora mąż to tylko dawca nasienia, a nie partner ? Moze seks uprawia tylko, jak chce dziecko począć ? W innym wypadku nie potrzeba. Nie dziwota, ze tak go niepokoi ze corka dotknie waginy. Cos strasznego.

Gość gość
a u t o r dziś To pisaly różne osoby, gdybyś nie zauważył. Nie odwracaj kota ogonem, zarzuciles kobiecie puszczanie się, to Ci odpisala ze ma jednego partnera, ktory rownie dobrze moze byc mezem. Tak wiec przeanalizuj jeszcze raz wypowiedzi, nim zarzucisz ze ktos bez powodu podnosi jakas kwestie. Zalozylas temat o corce, po to zeby wciskac innym swoje poglady ? Co to ma wspolnego z problemem, z ktorym tu przyszedles ?

Gość gość
I to ty drazysz czy ma partnera, a nie meza, wiec pytam co ciebie to obchodzi ? Typowy katol z ciebie, kleczy pod figura a innego czlowieka w lyzce wody by utopil.

Gość a u t o r
Uderz w stół a nożyce się odezwą :D

Gość gość
Cienki jestes w tym prowo autorze.

Gość gość
Jesteś idiota, a ten temat to zapewne twoje nedzne prowo.